Ziua bună, oameni dragi! Nu v-ați topit încă? Mă uit la Aki cum doarme și nu mă gândesc decât că asta aș cam face și eu. Dar nu înainte să vă povestesc despre un produs descoperit recent, în urma evenimentului Galați Beauty Swap #3, unde am făcut cunoștință cu Mark. Cine e Mark? Acum ceva timp a avut loc o campanie de testare pentru bloggeri, dar eram cam mică să particip. Acum nu s-a mai ținut cont de reputații, ci l-am luat fiecare din noi pe Mark acasă. M-am folosit de el. Da, recunosc. Am profitat fără niciun fel de nonșalanță. Când am vrut să mă relaxez, am apelat la el. Sună ca un roman erotic, nu? Ei bine, țin să vă dezamăgesc, pentru că Mark nu este altceva decât… cel mai bun produs de exfoliere încercat de mine vreodată!

Eu l-am primit cu brațele deschise, mai ales că vorbim despre varianta cu ciocolată. Iar eu sunt dependentă de ea, în orice formă! Scrubul Mark este pe bază de cafea, iar acesta al meu este potrivit atât pentru corp, cât și pentru ten. Pe lângă cafea, mai conține zahăr brun, sare de mare, ulei de migdale, ulei din nucă de cocos și vitamina E.

Prima dată când l-am deschis m-a izbit mirosul superb! E un amestec de cafea cu ciocolată, delicios, care se menține pe piele și după clătire. Particulele sunt mari, e normal, vorbim practic de zaț de cafea, dar exfolierea este eficientă! Eu l-am folosit atât pe corp, cât și pe față fără griji. A curățat foarte bine, a deschis porii, iar crema de corp a intrat imediat în piele. Instantaneu!

Eu am varianta de 200 g, suficientă pentru 3-4 utilizări, dar există și cea small, de 30, și cea de 100 (pe asta am văzut-o în DM chiar astăzi). Se recomandă utilizarea de 2 ori pe săptămână sau după preferințe. Eu mă limitez la 1 folosire la săptămână și e destul de ok!

Deși am încercat atâtea scruburi de-a lungul vieții mele de beauty addict, pot spune cu mâna pe inimă că Mark e cel mai bun! Am ajuns să-l iubesc repede și am dezvoltat o relație pasională încă de la prima întâlnire. Voi aveți un Mark pentru exfoliere în viața voastră? Dacă nu, să vă luați!

14 Replies to “Un produs de exfoliere pe care îl ador!

  1. Eu am exfoliantul cu citrice si este foarte bun. Foarte foarte bun! Ca sa ne intelegem :D.
    Nu as mai trece la alt tip de exfoliant de cand il folosesc pe acesta de la Mark. Curata foarte bine si am vazut ca are si ceva uleiuri in el, iar pielea desi este exfoliata ramane fina si hidratata. Pe viitor o sa vreau sa-mi iau un set cu versiunile mini, ca sa incerc mai multe arome si sa vad care-mi place cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *