Neața bună tuturor! Vinerea e cea mai așteptată zi din săptămână, de obicei trece timpul destul de repede, dar de când cu concediul, parcă stă pe loc. Am făcut și rezervare, avem un plan în minte, deci e așa greu să mai așteptăm… Zic să dăm o tură pe la shopping, să vedem ce mai găsim prin magazine. Nu mai sunt ofertele abundente de săptămâna trecută, dar nu vom pleca cu mâna goală!

Oferte shopping 8-10 iulie

billa

La Billa urmează câteva zile cu reduceri de 25% la gama Palmolive. În rest, oferte ”de speriat” nu prea au. La Penny și XXL s-a terminat nebunia cu echipamentele sportive, a început cu jucării de pluș. Au produse Gerovital Sun, gel de duș Nivea, șamponul anticădere Gerovital… Cât de cât ok!

cora

La Cora mi se pare interesantă gama cu ulei de cocos, cine are idee cum e și dacă o găsim prin alte părți? Prețurile sunt mai mult decât ok și la gama anticelulitică Cosmetic Plant. Eu nu mă mai ating de uleiul cu ardei, dar mai sunt și alte variante, mai puțin ”pișcătoare”. La fel, gama Gerovital Sun e în top!

lidl

La Lidl a intrat oferta 1001 nopți, eu abia aștept să ajung în magazin să mă delectez cu toate specialitățile orientale. Dar la capitolul beauty sau fashion nu sunt prea multe opțiuni. Săptămâna XXL vine totuși cu gel de duș, cu săpun lichid și cu șervețele umede (ale mele sunt pe terminate, deci n-ar strica). În plus, adidașii mi se par comozi, iar o pereche de pantaloni scurți e binevenită mereu!

pepco shopping

La Pepco sunt multe hăinuțe de bebeluși, dar eu sunt setată pe formele pentru înghețată. Abia aștept să fac eu acasă, așa cum îmi place! Nici sutienele nu-s de neglijat, arată chiar bine! Și setul gri arată bine, dar numai mie mi se pare exagerat prețul? (60 lei bluză+pantaloni de casă)

selgros shopping

Hop și la Selgros, nu mi se mai par oferte încântătoare, dar dacă alt magazin nu aveți în zonă, să știți că aveți ce să treceți pe lista de shopping! Ba produsele Syoss sau setul de ape micelare L Oreal, ba o trusă de coafat Remington… avem de unde alege!

Voi ce planuri aveți pentru weekend? Eu sunt încă în perioada de gândit, nu m-am hotărât la nimic, Mr. e și la muncă, deci șanse prea mari de ceva interesant…nu-s! Să vedem dacă apare ceva neprevăzut. Aș mai ieși la o plajă, cine se bagă? 😀 Aștept sugestiile voastre! Zi faină să aveți!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend?#54

  1. Cu cat vizitezi mai multe supermarket-uri, cat atat se duc mai repede banii! Eu m-am convins de asta si am inceput de cand s-a incalzit afara, sa inlocuiesc drumurile la mall cu plimbarile in parc. Bugetul familiei e mai safe acum, iar eu mai castigata pentru ca fac miscare. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *