Deși nu e nici jumătate lunii, am pregătit un haul cu câteva produse cu care m-am căpătat de la colaboratori și o comandă pe care nu m-am încumetat s-o dau până acum. Așa că pregătiți-vă să vedeți câte puțin din toate – cărți, cosmetice, make-ul, totul e aici! Ah, și să nu uităm de bănuți 😀 când v-am zis că I-Say plătește, să știți că așa e! Articolul despre sondajele online îl găsiți aici, poate vreți să mai câștigați un bănuț în plus.

Haul – produse primite

haul1

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și mi-au dat un voucher cu care mi-am putut alege ce am vrut eu de pe site. Așa că m-am ”căpătat” cu un săpun pentru igiena intimă Linea Fiori cu lapte de bumbac și colagen vegetal, gel de duș, deodorant de corp și săpun cu struguri roșii, spumă de baie și duș cu extract de iasomie din deșert și ulei de argan regenerator și hrănitor și fard de pleoape cu vitaminele A și E și coenzima Q10, nuanța nisipiu auriu. Ce e super mișto la acest site e că oferă cadouri la orice comandă, iar transportul e gratis la o valoare peste 99lei, ceea ce e acceptabil, nu mi se pare mult. Am pregătite câteva review-uri pentru voi și o surpriză (ediție limitată!)

haul2

De la Nemira m-am ales cu două cărți care par interesante. Voiau să-mi trimită Mr. Mercedes, dar deja o aveam. Așa ă s-au orientat spre ”A cincea cupă”, o carte cu Sherlock Holmes, și încă o carte din seria Philip Marlowe. Deci am ce citi în perioada următoare.

haul3

I-say plătește! Am mai spus-o și-o repet! Deci cine are câteva minute libere pe zi, zic să se înscrie la ei. Trimit sondaje periodic, depinde și de profil, și nu așteptați 100ani după răsplată. Eu am strâns punctele pentru a doua oară și-n 2 săptămâni (maxim) am primit bonul de 50 lei. Deci, se poate! Și punctele pe care le primiți pentru sondaje sunt destul de multicele, mai ales la un sondaj mai elaborat.

Haul – produse comandate

haul4 haul5

De când mă tot învârt pe site-ul celor de la Melkior, n-am reușit să dau până acum nicio comandă. Dar acum am profitat și de reducerea de 20% de la prima comandă și de transportul gratuit din iulie și, deși nu am luat prea multe chestii, măcar mi-am făcut damblaua. Am ales două farduri și un set de bureței, pe care îi voi folosi la manichiuri, pentru gradient. Nu mă machiez cu fond de ten, deci altă destinație nu prea ar avea. Pentru cele trei produse am plătit 33 lei, cu tot cu reducere – 17 lei farduri, 7 lei burețeii.

Mă bucur de toate produsele noi și deja le-am băgat în teste pe multe din ele. Presimt că luna asta va fi mai bogată în favorite! Atâta doar că am începute multe produse, durează mai mult până le termin. Voi cu ce noutăți vă lăudați în ultima vreme? Ce produse îmi mai recomandați?

2 Replies to “Haul-Bottega Verde,Nemira,Melkior,I-Say

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *