Neața bună, dragii mei! Vremea de afară v-a moleșit? Hai s-o contracarăm cu o sesiune de shopping. În acest weekend nu-mi mai propun nimic. Pentru că de fiecare dată când m-am dus undeva hotărâtă să ”sparg” bani, nu mi-a ieșit, am plecat fără nimic. Așa că de data asta aștept să văd ce se întâmplă. Răsfoind ofertele, am cam pus ochii pe una-alta, dar nu mai zic nimic!

Oferte weekend 15-18 iulie

weekend

Eternul și fascinantul Carrefour. Și aseară am mers hotărâtă acolo, dar n-am luat nimic. Îmi place oferta lor la apa micelară Garnier, e super ok! Nu uitați că-s câte 3 zile de reduceri de până la 40% la diverse articole vestimentare. Între 14-17 iulie avem până la 40% reducere la tricouri, iar apoi urmează pijamalele.

weekend 1

Cei de la Dm promovează produsele Colgate în acest catalog. Nu mi s-au părut uau, așa că nu le-am luat în seamă. Dar mi-au plăcut pachetele de pe ultima pagină – seturile Adidas și Nivea. Gelul spumă de la Garnier era pe lista mea, dar momentan am luat altceva de la Oriflame. Ce știți despre crema anticelulită cu efect criogenic de la Gerovital? Mi-am terminat gelul și aș vrea să-mi refac stocul.

weekend 2

Cora e plină de oferte, cine are unul în zonă e un norocos! Pe lângă produsele la preț unic – 10, 20, 30 și 50 lei, mai găsiți muuuulte produse de îngrijire și make-up. Cine știe ceva de apa micelară Agrado? Am văzut și produse de păr, cred că-s faine. Și prețurile-s mai mult decât prietenoase. Multe hăinuțe faine, genți de plajă, bijuterii, chiar și de argint!

weekend 3

Ofertele de la Kaufland sunt rare (păcat!), dar mă bucur că mai am ce să vă arăt din când în când. Au reapărut parfumurile, așa că merită să băgați un ochi. La Rive am avut și eu cândva, persistă destul de bine, dar depinde de fiecare. La preț mi se pare foarte ok. Cred c-o să iau și-un gel de duș Palmolive, pentru că Mr. e fan.

Cam asta e ce am găsit. La Billa va fi reducere de 25% la deodorante, deci dacă vă tentează…băgați un ochi! Eu am alte cumpărături de făcut de la ei. Ceva planuri pentru weekend? Eu aș vrea să merg la plajă…să vedem dacă avem timp, că Mr. e schimbul 1. Dacă nu, am răbdare până săptămâna viitoare, când mergem la mare!!! Abia aștept. Vreau un concediu super fain anul ăsta. Dar să visăm mai puțin, zic! Zile faine, pline de activități frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *