Neața bună tuturor! Săptămâna asta nu mi-am mai luat ziua liberă pentru că vreau să le cumulez și să le iau pe toate o dată când ne-om muta. Știți voi, am nevoie de timp să dau c-o mătură, să frec pereții, etc. Deja vânez cataloagele magazinelor de profil și tot caut mobilă, decorațiuni, covoare… ce drăguț! De shopping n-am prea mai avut chef, nici finanțe, rar când mă îndur să mai iau ceva, strâng banii pentru chestiile de casă nouă. Adevărul e că abia aștept să-mi exersez talentele de designer de interior. Cred că va ieși ceva fain! Dar totuși am pus ochii pe una-alta, să văd dacă mă îndur să le iau.

ofertele-carrefourLa Carrefour a intrat colecția de toamnă la haine și-s câteva lucrușoare frumoase.Eu tot vânez o jachetă din aceea de imitație de piele, dar 150 lei mi se pare mult în condițiile în care nici modelele nu prea mi se par cine știe ce. Setul Elseve mi se pare destul de ok la preț, la fel și masca sau uleiul. Tot n-am încercat produsele Nectar of Nature nici până acum, și văd mai nou șamponul și balasamul Kera Science. Știe cineva ceva de ele?

ofertele-dm

La Dm au ofertă la produsele Sanitol, deci cine e în curățenie… să-și facă drum. Eu sigur îmi voi face! Benzile pentru curățarea porilor sunt pe lista mea, le-am mai avut și-s chiar ok. Și șamponul uscat Beauty Formulas mi-a plăcut, cred că-l voi recumpăra, că tot am rămas fără.

pepco-ofertele

La Pepco va fi primul meu drum după mutare. Și asta pentru că decorațiunile lor de casă nu se compară cu nimic! Și chiar o să-mi iau și-un pulover din acela pufos, prea îmi face cu ochiul!

lidl-shopping

La Lidl sunt haine drăguțe și destul de acceptabile ca preț. Îmi plac ghetele destul de mult, arată foarte fain. Când or mai scădea, poate le prind ca pe cele de anul trecut. Și blugii mi se par ok la 50 lei.

sensiblu-ofertele

Cei de la Sensiblu au oferte faine, numai bune de shopping, mai ales la produsele de păr, dar nu numai. De exemplu, 50% reducere la al doilea produs L Erbolario de îngrijire a părului, 40% la fondurile de ten Couvrance Compact, 1/3 la produsele Oxyance, 50% la al doilea produs Chapter, cadou un ulei la cumpărături de 100 lei în produse Melvita, 35 lei un produs de curățare a tenului+o cremă de față, un șampon tonifiant cadou la achiziția unui tratament Apivita împotriva căderii părului și 25% reducere la produsele -417.

Eu zic că sunt oferte bune pentru shopping săptămâna asta, deși nu-s foarte multe. Puțin și bun! Weekend fain să aveți! Și spornic!

18 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend #66

  1. Dejaaa????? Parca ieri a fost weekendul trecut. Cred ca si acesata ma sare randul, desi mi-e dor de shopping…… Ba mint. adica uitasem, fac shopping online de la eMag, o sa-mi iau o combina frigorifica ( sper) si apoi pana la craciun ….. pauza

    1. de ce nu astepti black friday? cred c-or sa fie reduceri mai substantiale. eu ce am de luat pe electrocasnice voi lua atunci. visez la un laptop si-un tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *