Neața bună tuturor! Am făcut eu ce-am făcut și uite că tot acasă stau și azi, din fericire. S-a nimerit cum nu se putea mai bine. E o vreme foarte ciudată afară, destul de întunecat, nu tu zăpadă, nu tu nimic. În acest weekend nu am planuri mari, se deschide Târgul de Crăciun, au dat drumul la luminițe…abia aștept să fac mai multe poze! Dar în afară de așa ceva… La shopping duceți-vă cu încredere, aveți o mulțime de oferte și de produse super faine!

carrefour-weekendLa Carrefour e un întreg catalog full de seturi de Crăciun și de coșuri cadou, nu am cum să vi le arăt pe toate. Ba mai sunt și ceva haine care merită să fie măcar văzute. Apa micelară Nivea e iar la super preț, eu n-am încercat-o încă. Setul Guess Seductive e pe gustul meu, eu am apa de toaletă și-s fascinată de ea!

cora-weekendȘi la Cora avem seturi cadou, o să fie o nebunie în toată luna decembrie. N-am mai văzut până acum șamponul Schwarzkopf pentru bărbați. Știe cineva ce e cu el?

lidlLa Lidl a intrat noua gamă Cien Gold, nu prea am priceput eu ce e cu ea și ce are în plus, cică e pentru o vârstă mai înaintată, ce necesită o îngrijire mai specială. Și prețurile sunt mai mărișoare față de gamele obișnuite, dar cred că-și fac treaba cu brio, sper să nu dezamăgească.

pennyȘi la Penny s-a intrat în atmosfera de sărbătoare. Ce mi-a atras atenția cu adevărat e setul Gerovital Tratament Expert.

pepco-weekendLa Pepco e o adevărată nebunie, știți că abia mai ies din zona aia, deși evit s-o abordez prea des. De data asta văd și haine mai drăguțe, pe lângă decorațiuni și jucării. Fusta lucioasă e chiar ieftină și mă gândeam să abordez și eu un asemenea stil vestimentar. Și cardiganul îmi place mult și chiar mi se pare ieftin comparativ cu ce am văzut prin mall sau prin magazinele de cartier.

sensibluLa Sensiblu se vede că e luna cadourilor! Nici nu știu de unde să încep. Promoțiile-s cam la toate mărcile. Și sunt câteva seturi care chiar merită, eu, de exemplu, m-aș orienta spre produse Herboshopy, unde primești o cremă la mâini la 2 produse, spre Chapter 24, unde al treilea produs e gratis… sunt multe! Adevărul e că aveți de unde alege, și mai ieftine, și mai scumpe. Pentru toată lumea.

Pot spune că săptămâna asta avem ce cumpăra! De acum va fi full de seturi și de oferte, că doar e în interesul lor. Și e perioada propice. Voi cum vă pregătiți de weekend și ce aveți de gând să faceți?

8 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #72

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *