Neața bună, oameni dragi! Este început de weekend, vremea este cât de cât ok, deci ce poate merge rău? Mă pregătesc să merg la un meci de handbal, dar știam că am rămas restantă cu acest articol, așa că am zis să fiu gata la timp! Nu știu voi, dar eu am un chef nebun de cheltuit banii. Să fie oare din cauza zilei are se apropie cu pași repezi? 😀 Am făcut o tură de shopping joi seară, dar azi aș mai arunca o privire prin Carrefour și prin Mall. Dar hai să vedem ce am mai găsit interesant și unde!

carrefour(1)Contrar așteptărilor, de data asta Carrefourul are ceva prețuri bunicele. Îmi plac seturile foarte mult, de exemplu cel de la Gliss, cel cu vopseaua Palette sau cu șamponul Elseve. Îmi plac și cizmele de la Tex, dar deja mi-am luat, așa că zic pas de data asta. Totuși, produsele Rimmel și Astor au 20% reducere, deci măcar o ojă cred că mi se va lipi de mână!

cora(1)La Cora mi-au atras atenția plăcile, periile rotative și produsele de acest gen, în general. Nici pachetele Head&Shoulders și Nivea nu-s de evitat!

lidl(1)La Lidl e Săptămâna românească, ceea ce nu cred c-a mai fost până acum, dar produsele cosmetice le-ați regăsit cu siguranță prin cadrul Săptămânii mărcilor. Ceea ce m-a încântat teribil a fost oferta de Halloween, eu deja mi-am luat un abțipild cu lumini și un tricou fosforescent. N-am dat în mintea copiilor, așa am fost mereu, nu vă speriați 😀 Îmi plac și dresurile cu model, dar și coasa, tridentul sau toporul (din plastic), care ar completa foarte bine un costum pentru petrecere. Încă de joi seara erau o mulțime de oameni care le dădeau târcoale, așa că dați o fugă cât mai repede!

takko(1)Noi nu mai avem Takko în mall (din câte știu eu), dar este la Galați, și am văzut mai multe gecuțe faine, care merită văzute. Și puloverul cu strasuri este foarte frumos!

Cam asta este pe săptămâna asta! Eu vă doresc spor la shopping, dar și cumpătare, că știu cum e să scapi printre rafturi 😀 Eu voi da o tură prin New Yorker și vă pun la curent cu ce mai e și acolo. La Galați erau prețuri super (de 6, 15, 25 lei), deci sper că nici la noi nu mă vor dezamăgi! S-aveți un weekend fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *