Neața bună, oameni dragi! Cum a început dimineața voastră? La mine a fost cam mohorât la prima oră, dar acum începe să se mai lumineze. Dacă la sfârșitul lunii februarie făceai plajă, acum parcă așteptăm Crăciunul, nicidecum Paștele. Vremea a luat-o razna, noroc că la noi  nu a nins, cum s-a întâmplat în alte locuri. Dar, să ne concentrăm pe partea plină a paharului, și anume pe faptul că azi e vineri și e puțin mai luminos, deci asta nu poate decât să mă bucure. Săptămâna asta a fost una de shopping și comenzi online, dar nu pentru mine, ci pentru Mr. El s-a ales cu adidași de fotbal, trening, echipament de fotbal, jambiere și o apă de toaletă care e pe drum. Eu o să mă aleg cu 5 cărți, atât :)) Poate dăm o tură prin mall în weekend, să vedem ce găsim pe acolo. Dar, până una-alta, să vedem ce e prin marketuri.

carrefourOferta e cam slăbuță la Carrefour, catalogul e subțire și cam neinteresant, ce-i drept. 20% reducere la gama Old Spice, preț special la vopseaua Syoss, noul deodorant Nivea (l-a încercat cineva? cum e?), prea puține chestii faine. Doar apa micelară Nivea e mai ok, 2 bucăți la 20 lei. Pentru cine e fan… merge! Eu n-am încercat-o până acum, rămân la demachiantul bifazic de la aceeași marcă.

coraNic la Cora nu mi-a atras mare lucru atenția. Balsam cadou la achiziționarea unui șampon Nivea, reducere la pasta de dinți Colgate, și preț special la pachetul Hattrick. Nu știam că este săpun lichid Farmec, văd că e avantajos la preț, dar sunt curioasă și de vopseaua L Oreal Excellence.

lidlLa Lidl este Săptămâna Mărcilor, avem deodorant Gerovital, săpun lichid Dove, cremă Aslavital, adică produse care nu fac parte din oferta obișnuită. Pe lângă produse de îngrijire, sunt și destul de multe hăinuțe. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mie îmi plac mult ceasurile lor, sutienele (știți că le iubesc), dar și blugii și jacheta din denim. Și pentru Mr. am ochit un hanorac drăguț.

Cam asta e oferta săptămânală, e puțin cam restrânsă, nu prea ai ce alege și de unde, dar sper că totuși veți găsi câteva prețuri bune la ce vă doriți să achiziționați. Eu optez pentru varianta online, deși la câți bani am cheltuit zilele trecute, mai bine mă mai abțin un pic 😀 Visez la o comandă iHerb, dar cine știe… Mai vedem! Zi faină să aveți, să treacă repede și odihnă plăcută pe final de săptămână!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *