Ziua bună! Vine weekendul! În sfârșit… parcă săptămâna asta a trecut al naibii de greu, nu știu ce s-a întâmplat cu timpul. Cred că e de la căldură și de la zilele interminabile de vară. Dar nu ne plângem. E bine! Avem mai mult timp și chef de stat afară sau la shopping. Unde mergem săptămâna asta? Păi, hai să vedem!

carrefourLa Carrefour sunt cam puține oferte în catalog, dar e bine că sunt! Nu știu ce e prin magazin, l-am cam ocolit de vreo săptămână, dar poate ajung zilele astea. Totuși, șamponul Elseve este tentant, mai ales că nu mă înțeleg cu Elivenul deloc! Și deodorantul Fa are preț bun, mai ales că al meu s-a terminat și Nivea nu îmi priește (o să vă povestesc).

profiLa Profi au reduceri la deodorantele Nivea, la produsele Fa, care participa la o promoție cu premii drăguțe, dar și la vopseaua de păr Palette Natural Colors.

metroAcum îmi dau seama că nu v-am prezentat până acum ofertele de la Metro. De fapt, nici eu nu le-am dat atenție, dar unele chiar sunt avantajoase. Într-adevăr, Metro este un magazin en-gros, dar adevărul că prețurile sunt mult mai bune dacă luăm de la două produse în sus. Exemplu avem în cazul produselor Garnier – BB Creamul are reducere de 5 lei/bucată de la 2 bucăți, la fel și gelul de curățare 3 în 1, dar nu numai. Oferte sunt și la produsele Fa, iar la cantități mai mari îmi atrag atenția șampoanele Gliss, am auzit lucruri bune despre ele, așa că aș cam vrea să le încerc!

Săptămâna asta am plănuit să ajungem și la Galați și, pentru că acolo este Auchan, poate vin cu noi oferte și de la ei. Oricum, acest weekend va fi pentru plimbări în aer liber. Și am nevoie de o cremă de față. Urgent! Deci vreau, nu vreau, la shopping tot trebuie să merg! Să aveți o zi ușoară, să treacă repede și weekend fain!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #5

    1. Eu trebuie sa mai consum din gelurile de dus si astept ceva cadouri mai faine.dar sigur dau si eu o comanda vara asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *