Ziua bună, oameni dragi! Deși suntem la jumătatea lunii iunie, vremea de afară pare mai degrabă una de toamnă. Soarele când vrea să se arate, când nu, dar cert e că vreme de mare încă nu e. Deși toți cred că tânjim după ea. Dar se pare că vara se cam lasă așteptată. Pe de-o parte, asta e bine. Avem mai mult timp să ne pregătim, să ne luăm protecția solară și produsele de care avem nevoie. Da, mai avem și puțin timp suplimentar pentru a ajunge la silueta mult visată. Neah… prefer să mă bucur de viață și să mă îngrijesc cum trebuie decât să mă înfometez! Nu promovez un stil de viață haotic, nu mă înțelegeți greșit, însă nu cred în diete. Cred în mâncat sănătos, cu excepții când e cazul. Și cred în a avea grijă de noi înșine, de corpul și de părul nostru.

Prima parte e pregătirea părului. Asta o facem cu un șampon special conceput pentru problemele noastre. De exemplu, eu folosesc Garnier Botanic Therapy, un șampon pentru păr gras, întrucât am firul subțire, pisicos, fără volum. La maxim două zile se cere spălat, așa că am nevoie de un șampon special conceput, care să nu agreseze părul. Deși e gras, folosesc ocazional și un strop de mască sau balsam. Altfel se încurcă groaznic și abia îl descâlcesc. Deși e scurt… Altfel nu îl pot ține sub control. Tot secretul e… un strop! Nu mai mult!

Deși multă lume neglijează, eu vă spun să țineți cont de protecție termică păr! Pentru că în cazul în care folosiți și voi feohn sau placă, e musai esențială! Chiar mă uitam la un experiment făcut cu hârtie termică, iar daunele cauzate fără protecție sunt de necrezut. Eu folosesc sprayul Osis+ de la Schwarzkopf Professional.

Pe un păr sănătos, și culoarea prinde altfel!

Abia după ce ne asigurăm că părul este ok, că nu avem probleme cu căderea părului, atunci putem să ne îndreptăm spre culoare. Iar eu, fiind blondă, aleg doar nuanțe colorate și vesele. De exemplu, șamponul colorant Rainbow Shots de la I Heart Revolution e una din cele mai bune alegeri. Nu distruge părul, fiind o culoare temporară. E disponibil în nuanțe de roz, piersică și argintiu. Mie îmi place enorm, îți schimbi look-ul la spălat și durează puțin până se duce culoarea. Mai pe scurt, nu dăunează. Rău nu are ce să facă!

Un păr sănătos înseamnă un păr îngrijit. Asta nu înțelegeam eu când aveam părul lung. Cu el scurt am învățat să îi cunosc nevoile și să cumpăr produse potrivite. Atâta timp cât îi dai ce îi trebuie, te va răsplăti cu strălucire și aspect sănătos. La prima abatere, apar vârfurile despicate și problemele cu căderea. Însă vă urez să nu ajungeți acolo. Pont: în ajutorul vostru, verificați produsele de la Notino! Sigur veți găsi exact ce aveți nevoie la super prețuri!

14 Replies to “Vara asta ai grijă de părul tău așa cum merită!

  1. Și eu îmi cumpăr permenent de pe Notino produse ,găsesc tot ce-mi trebuie și comenzile îmi ajung foarte repede .

  2. Și eu am părul subțire care se îngrașă foarte repede. Folosesc produse de îngrijire a părului special concepute pentru acest tip de păr.

  3. Eu am vazut o schimbare in bine cand am inceput sa folosesc protectie termica pentru par. Am inceput sa imi tund parul ars o data pe an, asta de obicei dupa mersul la mare, in timp ce inainte sa folosesc protectia trebuia sa imi tund varfurile de cel putin 3 ori

  4. Si eu incerc sa ii ofer parului meu mai multa grija… Am cam avut probleme si cu matreata recent. Vreau sa ma tund si sa folosesc mai des masca pentru par.

  5. Uite ca eu cam neglijez protecţia termica, desi am acasa un produs special in acest sens. Ar trebui sa fiu mai riguroasa.
    Mersi de sfaturi, super fain articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *