Ziua bună, oameni frumoși! Oficial am intrat de ieri în prima lună de vară, așa că de acum ne așteptăm la temperaturi din ce în ce mai mari, la soare, mare și distracție. Dar ce te faci atunci când afară sunt peste 40 de grade, radiațiile își fac de cap, iar indicele de confort nu e chiar cel mai ok? Stai în casă, pentru că expunerea la soare poate fi periculoasă! Asta nu înseamnă că nu poți merge la plajă! O poți face, dar în intervale orare bine stabilite, cu protecție solară adecvată, pentru a nu ne ”prăji” la propriu. Chiar dacă este dimineață, chiar dacă doar ”dăm o fugă prin oraș”, soarele este înșelător și avem nevoie de SPF în orice moment al zilei. Și în orice anotimp, dacă îmi e permis să adaug.

Care sunt pentru mine produsele esențiale ale acestei veri?

Am descoperit de curând produsele Cocosolis, pe care abia aștept să le pun la treabă! Am început să folosesc deja produsele pentru celulită și pentru creșterea părului, însă nu am avut ocazia să le încerc și pe cele pentru plajă. Am câteva produse din gama lor deja, așa că am cu ce să încep! Mirosuri ispititoare de ciocolată și mango, completate de aroma de alune prăjite a uleiului strălucitor. Știți și voi cât de bine arată o piele bronzată cu ceva iluminator, nu? Produsele Cocosolis promit să ajute la obținerea unui bronz mai intens și de lungă durată, așa că abia aștept să le folosesc! Au și produse cu SPF, de care chiar vă rog să nu uitați. De asemenea, se impune și protecție solară bebeluși pentru cei mici, la ei e și mai serioasă problema.

Dacă totuși nu vă place să stați la soare sau aveți unele probleme ce vă împiedică (e și cazul meu, de când cu dermatita atopică), atunci cred că v-ar fi de folos o loțiune autobronzantă. Personal, o folosesc pe cea de la Ziaja de vreo 2 ani deja și sunt super mulțumită de ea! Miroase super și lasă un bronz uniform, fără pete. Când se curăță, la fel, se curăță uniform, fără a lăsa un aspect neplăcut al pielii. Mă declar mega fană, urmează o serie nouă din gama Cupucao, o să recumpăr atât loțiunea, cât și scrubul.

Nu uitați după expunerea la soare și de o cremă după plajă! Sunt atât de multe variante, tip cremă, gel, spray, de la o mulțime de branduri. Acestea au rol de a vă proteja și răcori pielea, astfel ca ea să nu sufere după radiațiile UV. Pentru că bronzul înseamnă de fapt o leziune a pielii, tocmai de aceea stăm la soare cu simțul răspunderii, nu oricât și oricând, să ne înnegrim mai repede!

Aveți grijă de pielea voastră, e foarte important să folosiți produse adecvate! Le găsiți pe toate pe Notino, au o gamă extrem de variată, iar prețurile sunt accesibile. Nu uitați și de promoțiile și cadourile pe care le puteți primi, sunt utile și interesante! Voi cum vă protejați la plajă și ce produse folosiți? Știți și voi cât de periculoase sunt radiațiile UV?

11 Replies to “Vara este frumoasă, dar ce ne facem cu radiațiile UV?

  1. Nici o zi fara spf mai ales in concediu, Eu nu am patit dar sotul de cateva ori a facut insolatie , asa ca ne-am cam ”ars” si ne-am invatat minte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *