Noiembrie a venit cu lucruri frumoase. La fel ca și octombrie. Alături de decembrie, sunt cele 3 luni pe care le prefer din an. Dar anul ăsta a venit cu lucruri frumoase, majore, cu ceva eforturi, dar oricum… Tot mă simt bine. Am făcut ceva schimbări, și încă voi mai face, las în urmă lucruri și mă apuc de altele, dar cred cu tot dinadinsul că va fi bine! Mai rău…n-are cum să fie. Sunt realistă, nu optimistă, dar cred că-n general îți atragi ceea la ce te gândești. Mâine e ziua mea iar, dar sper că va fi și un nou început.

pui-rotisorMi-am tras bucătar! Mr. a avut pe la începutul săptămânii o obsesie și a ținut cu tot dinadinsul să încerce rotisorul și să se lupte cu un pui. Eu nu m-am băgat deloc, el a stat și l-a păzit ore în șir. Dar a fost bun!

carti-nemiraAm primit patru cărți de la Nemira și-s suuuper încântată de ele! Sunt câteva titluri tare faine: două volume din seria Montalbano, al doilea volum din Străzi Întunecate și ceea ce citesc acum, Înainte de cădere, care pare interesant la primele pagini!

week-in-photos-noiembrieÎntr-una din zile, unii din colegi au plecat la o localitate din apropiere de muncă și s-au întors cu gogoși de la Chiscani. Pentru cine nu știe sau nu e din Brăila, sunt cele mai bune gogoși din zona asta!

loncolor week-in-photos-2Săptămâna asta m-am vopsit iar, cu nuanțatorul Loncolor. Am găsit ulterior vopseaua Live de la Schwarzkopf, nu știu dacă mai țineți voi minte vopseaua Palette de acum mulți, mulți ani, parcă tot Live și XXL Colours. Era nebunie cu ele!

colet-lensaAm primit un colet de la Lensa, cu două perechi de lentile colorate. Nu sunt exact nuanțele pe care mi le-aș fi dorit, sunt mai mult lentile pentru Halloween, deci nu cred că le voi purta prea des, deci… Dar deh! O să vi le arăt cu altă ocazie mai în detaliu.

catel-noiembrie frunzeDin plimbarea de ieri dimineață am fotografiat un cățel tare simpatic și un covor de frunze colorat, de început de noiembrie.

Cam asta a fost la început de noiembrie. Sper să fie totul bine și să continue la fel. Îmi e teamă de noul an, dar sper să aducă ceva bun! Voi ce planuri aveți pentru luna asta? Ce vă doriți cel mai mult?

18 Replies to “Week in photos #58 (noiembrie…)

    1. zilele astea a fost destul de dragut, duminica a dat ploaie vreo cateva minute, dar atat. azi, in schimb, e o minunatie de stat in casa. multumesc pentru urare ! :*

  1. Eu la ritmul in care am muncitin ultima luna (invatat + examen, vizite la stomatolog, terminat de tehnoredactat o carte, blog, treburi prin gospodarie specifice toamnei + un copilas cu multa energie, mi-as dori un week-end in care sa dorm, sa dorm, sa dorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *