Ziua bună, oameni faini! Nu știu cum stați voi cu pofta de dulce, însă eu chiar nu rezist nicio zi fără măcar o fărâmă de desert. Ba prăjituri, ba ciocolată, ba biscuiți sau înghețată, mereu apelez la câte ceva. Încerc să o fac în cantități cât mai mici, dar uneori… cui îi iese? Poate că zahărul este blamat și cel mai bine ar fi să îl evităm, însă cred că totuși, dulcele cu măsură nu strică în mod catastrofal. Asta nu înseamnă o ciocolată întreagă, ci câteva pătrățele, o liniuță, eventual. Nu înseamnă un bax de biscuiți, ci 2-3. Cât să îți faci pofta. Totul e bun, dar cu măsură. La Danube Bloggers Meet am primit de la Oreo o sacoșică generoasă cu produse, multe din ele nu le încercasem, dar multe nici nu le-am văzut după ce am ajuns acasă :))

Am primit atât produse Oreo, cât și Milka, Belvita, Barni și San. Nu am mai încercat până acum produsele San, așa că de ele eram cea mai curioasă. Biscuiții cu jeleu de la Milka sunt vis! Pe ăștia îi știam, în cumpăr ocazional și chiar sunt super. Din restul am prins prea puțin, nu am avut loc să mănânc. Dar recomand prăjiturelele Barni pentru cei mici, sunt numai bune de gustare la școală sau grădiniță.

Biscuiții San mi s-au părut foarte buni! Cei cu ovăz și măr sunt foarte sățioși, iar cei cu cocos sunt extrem de aromați. Sunt crocanți fără a fi tari, numai buni pentru pachet.

Favoriții mei – biscuiții Belvita

Cred că dintre toate, biscuiții Belvita vor rămâne favoriții mei ever. Nu de alat, dar pe lângă o gustare dulce, pot fi și un mic dejun de vis, alături de o ceașcă de cafea, de un iaurt sau un pahar de suc proaspăt. Conțin multe fibre, dar și ingrediente de calitate. Sunt foarte sățioși, împacă atât foamea, cât și pofta.

Biscuiții cu afine și semințe de sunt nelipsiți în fiecare dimineață. Iar cei cu ciocolată îi cam iau cu mine peste tot, în caz de mă apucă foamea. Au un strat generos de cremă de ciocolată și te binedispun instant!

Să învățăm că desertul nu e un păcat, atâta timp cât știi să îl servești cu măsură. Să învățăm că avem o dietă bazată pe de toate, însă nu trebuie să mâncăm până la epuizare. Și când e cazul, să alegem cele mai bune alimente, procesate sau nu, pentru că totul ajunge în interiorul nostru. Vouă vă plac dulciurile? Ce consumați cel mai des?

9 Replies to “Zile vesele și dulci alături de Oreo

  1. Cate bunatati! Noroc ca mi-am facut stocul de rontaieli azi! Mai am de mers o tura la alt market si sigur o sa iau si recomandarile tale, chiar eram in pana de idei ce sa mai pap intre mese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *