Ziua bună, oameni frumoși! Deși v-am mai vorbit despre produsele 7th Heaven acum ceva timp în această postare, la evenimentul Galați Beauty Swap #1 am primit de la ei 3 măști pe care nu le testasem și de care am fost foarte curioasă! Am văzut că unele fete au primit produse pentru păr, dar ale mele au fost doar pentru ten și nu am cârcotit cu nimic deoarece chiar aveam nevoie de acele 10 minute de liniște. Dar haideți să vă zic câteva cuvinte despre fiecare în parte.

Din cele 3 am folosit până acum doar 2, și anume cele tip șervețel. Mi se par foarte ușor de folosit și practice. Pur și simplu se desfac, se pun pe față și 10-15 sau câte minute rezistați întinse, e vreme de relax. Eu am avut variantele cu argilă braziliană și cu nămol glacial spa, astea fiind șervețel, iar cea cu ceai verde este de tip peel-off. Încă n-am folosit-o, mai am câteva de genul, dar nu știu de ce nu mă mai atrag ca pe vremuri.

Cele două măști tip șervețel au fost destul de interesante, ușor de aplicat și frumos mirositoare. Cea cu nămol glacial s-a simțit un pic rece, dar nu exagerat. Ambele au fost îmbibate puternic în produs, iar după ce s-au uscat, au rămas urme albe pe față, astfel încât a trebuit să mă clătesc. De altfel, așa scrie și pe ele – curăță, aplică, relaxează, masează, clătește.

Ce-i drept, masca cu argilă braziliană mi s-a părut mai ok, nu a strâns pielea după aplicarea ei. În schimb, la cea cu nămol glacial am simțit nevoia să aplic crema de noapte. Cât de curând vine și rândul celei peel-off. Caut o pensulă cu care să o aplic. Ba vă las și-o poză în toată splendoarea mea, să râdeți puțin de alura mea.

Pe pagina de Facebook a celor de la 7th Heaven găsiți ultimele noutăți și zău dacă în portofoliul lor nu o să descoperiți și masca perfectă pentru voi! Au măști hidratante, tip șervețel, peel-off, cremoase, pentru picioare sau păr, pentru bărbați, ba chiar și plasturi pentru nas! Merită să băgați un ochi. Ah, da! Și aromele sunt delicioase, o să vă vină idei să puneți limba pe ele 😀

Voi folosiți măști constant? Eu le cam sar tura, recunosc. O fac destul de răruț în ultima vreme. Vă sunt cunoscute cele de la 7th Heaven? Cum vedeți voi cele 10 minute de relaxare?

22 Replies to “7th Heaven sau 10 minute de relaxare

    1. nu le-am folosit, desi ma tot invartesc pe langa ele prin dm de ceva timp! o sa le incerc si eu, m-ai facut curioasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *