Ziua bună tuturor! Oricât am încercat eu să mă țin de treabă cu articolele, în weekend e foarte dificil. Afară e groaznic, eu sincer abia aștept să vină toamna, să se mai răcorească. Voiam să vă întreb câte din voi își mai aduc aminte de prima comandă la Oriflame? Țin minte că în liceu erau cele două companii MLM care se ”băteau” pe clienți, însă cine comanda o dată de undeva, rămânea fidelă. Nu aș ști să spun care din ele a fost pe primul loc, cred că la cota de piață au fost cam pe acolo. Acum am primit câteva noutăți de la Oriflame, pe care le-am apreciat foarte mult, mai ales că printre ele se afla și noua mascara The One, False Lashes. Am mai folosit și alte versiuni ale ei ( The One și The One Instant Extensions), pe care le-am adorat!

Ce a conținut pachețelul de PR de la Oriflame?

Din gama Love Nature am avut o mască cu rodie și struguri pe care încă nu am folosit-o, dar și un gel de duș cu caise organice și ovăz, care deja mă fascinează la fiecare duș. Noua mascara The One a fost mult așteptată de mine să văd cum lasă genele. Tonerul Waunt a fost o noutate absolută, e un tip de toner pe care nu l-am mi folosit. Iar cutiuța cu balsam în versiune dedicată Ucrainei e adorabilă!

Produse pentru ten și make-up

Textura lăptoasă  a tonerului Waunt e o mare schimbare față de ce eram eu obișnuită. Ei spun, de fapt, că este o emulsie-spray tonică, însă eu chiar îl folosesc ca toner dimineața și seara, dar și ca spray facial pe parcursul zilei, la nevoie. Are o formulă vegană și o putere de hidratare foarte bună!

Balsamul Tender Care este potrivit pntru buze, coate, călcâie, orice zonă aspră a corpului. Ediția specială mi se pare foarte faină, mai ales că toate încasările din acest produs se duc direct pentru Salvați Copiii. O inițiativă superbă!

Mascara The One este exact ce așteptam și clar nu m-a dezamăgit! Alungește genele foarte frumos, nu le lipește, arată extraordinar pe gene. Îmi place la nebunie și durează mult timp, fără să se scurgă. Mai jos v-am exemplificat prin cum arată genele fără mascara, cu un strat și cu două. Nici la două straturi, genele nu arată rău deloc, nu sunt lipite sau prea încărcate!

Produsele Love Nature – inspirate de natură

Gelul de duș cu caise organice și ovăz miroase genial și curăță pielea foarte bine, hidratând-o în același timp. Masca încă nu am folosit-o, însă este posibil să o fac chiar astăzi!

Sunt ferm convinsă că produsele Oriflame încă sunt foarte apreciate după atâția ani de la apariție! Ba chiar mă bucur că își extind gama pe zi ce trece și aduc noutăți mereu utile. Prețurile sunt accesibile, iar calitatea e pe măsură! Care e primul produs cumpărat în prima comandă la Oriflame? Eu adoram parfumul Giordani Gold!

11 Replies to “Cine își mai aduce aminte de prima comandă la Oriflame?

  1. Nu îmi amintesc exact primul produs cumpărat, dar folosesc cu încredere produsele Oriflame, sunt foarte bune și mi se potrivesc!

  2. Chiar nu îmi amintesc care a fost primul produs comandat de la Oriflame, însă mai mereu am în dulăpior produse din catalogul lor!

  3. Buna! Nu am facut nici o comanda la Oriflame, insa am participat la un concurs de fotografie organizat de ei cu tema mama si fiica/ o legatura unica. Numai bine!

  4. Eu îmi amintesc doar de doamna care mi-a dat primele produse și informații! Un om extraordinar cu care ani întregi am avut și o relație de prietenie minunată. Revenind la produse, Oriflame are produse de calitate.
    Mă bate gândul să fac o comandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *