Ziua bună, oameni faini! Despre accesoriile de la Trendhim am mai scris și în articolul acesta, aici am avut o primă experiență minunată cu brățările lor. Pur și simplu mă uimește calitatea produselor, dar și seriozitatea și promptitudinea în livrare. Totul vine împachetat cu grijă, în cutii potrivite, astfel că ești sigur că produsul tău nu va ajunge deteriorat. Mi se par un exemplu, mai ales că sediul este de fapt în Danemarca, dar s-au extins în mai multe țări, astfel că livrările sunt în 2-3 zile, fără a afecta calitatea (cum se întâmplă de multe ori cu produsele pentru Europa de Est). De data aceasta am putut să îmi aleg un ceas, astfel că pretențiile mele au fost spre unul care mi-a plăcut mie. Dar Mr. normal că nu a putut să stea deoparte când vine vorba de ceasuri. Așa că mi l-a cam confiscat.

Povestea Trendhim

Începe în 2007, când fondatorii, de altfel foarte tineri, s-au gândit la mai multe idei de afaceri, din care un magazin de bijuterii și accesorii pentru bărbați a ieșit câștigător. E-commerce-ul nu e mereu ușor, așa că a fost nevoie de multă muncă, de susținere și de ambiție. În 2012 au creat propriul brand de accesorii pentru bărbați – Lucleon. Brățara lui Mr. de care vă zicea este Lucleon și e chiar deosebită. Din 2014 a început expansiunea și în alte țări, iar în 2021 sunt deja prezenți în peste 30 de țări, cu 13 branduri unice.

Ce poveste faină! Tocmai de aceea am apreciat mult dăruirea lor, profesionalismul și entuziasmul de care au dat dovadă! Drept urmare, ceasul dorit este de la Seizmont, unul din brandurile Trendhim.

Ceas Phantom Seymour

Treaba asta cu mecanismul ”la vedere” m-a fascinat întotdeauna la ceasuri, însă nu am avut nimic de genul. Așa că atunci când am văzut acest model de ceas bărbătesc, pur și simplu am zis WOW! Are un cadran cu decupaj, mecanism japonez cu cuarț, fiind proiectat în Danemarca. Partea din spate e din oțel inoxidabil, la fel și cureaua, iar carcasa e din aliaj de zinc. Este rezistent la apă la 3 ATM, adică la o presiune a apei echivalentă cu adâncimea de 30 m. Mai pe înțelesul fiecăruia, e rezistent la stropire, ploaie sau zăpadă, duș, sărituri în apă.

Eu am ales varianta pe negru, dar există pe argintiu, pe auriu, auriu cu cadran negru sau negru cu cadran auriu. În plus, serviciile sunt complete cu recomandările pe care cei de la Trendhim le fac: ai opțiunea de a grava ceva pe ceas, de a adăuga șervețele de curățat, etichetă și husă pentru ambalare cadou, carcasă pentru călătorii sau diverse casete de expunere sau depozitare a ceasurilor. Asta mi se pare mie experiență de shopping completă! Să ți se ofere tot ce ai putea avea nevoie. Apropo, ceasurile lor vin cu garanție doi ani și posibilitate de retur în 365 zile. Ce poate fi mai convingător de atât? Mie mi s-a părut absolut perfect, cureaua a fost un pic mare, dar am fost la ceasornicar și am scos 4 zale. Acum ni se potrivește perfect!

Și totuși, cred că i-l cedez lui Mr, se vede mult mai fain pe o mână de bărbat! În plus, se și potrivește mult mai bine ținutelor masculine. Dar nu voi ezita să îl mai ”fur” și eu din când în când! Nu voi ezita să aleg oricând ceasuri sau alte accesorii de la Trendhim, pentru că știu că sunt de calitate și au modele inedite! Și vă las mai jos încă un model care mie îmi place extrem de mult și îl vânez de ceva timp și sper ca la un moment dat să mi-l iau:

Da, știu, e mai creepy, dar e pur și simplu inedit! Mi se pare extraordinar. Vouă ce tip de ceasuri vă place mai mult? Genul cu decupaj sau acesta cu craniu?

11 Replies to “Ceasuri deosebite de bărbați de la Trendhim

  1. Foarte drăguțe aceste ceasuri ,nu am cumpărat niciodata de pe acest site ,dar nici nu știam de el ,chiar o să mă uit si eu .Mulțumim pentru recomandare draga mea .

  2. Si eu am produse de la Trendhim, si sunt mai mult decat incantata de ele! Cat despre ultimul ceas, cel negru, auuu! nu, nu, nu 😀 Prefer ceasurile mici, desi mai nou nu mai vad așa de bine, cu cristale sau fara dar sa fie aurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *