Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă arăt ultimele hăinuțe comandate de la Femme Luxe. De cele mai multe ori, o dau în extreme cu ele. Ba aleg piese elegante, ba sport. Ori e albă, ori e neagră. De data asta am ales și, și. Și nu am făcut rău deloc, mai ales că toate piesele îmi vin foarte bine și mă gândesc serios să le păstrez pe toate, îmi plac alegerile. Adevărul e că atunci când nu îmi vin, ba nu sunt eu atentă la mărimi, ba au ei niște mărimi ciudate. De data asta, însă, nu a fost cazul să greșesc ceva. Am primit toate 4 piesele / seturile, iar mai jos o să vă arăt poze cu fiecare în parte. Chiar sunt foarte faine!

Maieu simplu cu bretele tip șnur

E un maieuț simplu, cu niște bretele tip șnur și niște șnururi laterale care se pot strânge. M-am temut inițial că poate iar e prea scurt, însă e numai bun! Nu e decolteul prea mare, nuanța e plăcută, potrivită pentru vară. Nu atrage prea mult căldura, asta caut eu vara. Materialul e un pic grosuț, însă tot de vară e! Doar că pare mai trainic și cred că va absorbi și transpirația, în caz de peste 40 de grade. Foarte bine ar merge cu o pereche de Ripped jeans for women.

Sacou oversized albastru

Foarte subțire, bun de pus pe deasupra când e o idee răcoare afară. Nu frig, atenție! Așa, în loc de o gecuță de fâș cât foaia de ceapă. E mărimea 6, l-am mai luat o dată în mărimea 8 și mi s-a părut prea mare. Acum e fix ok. Doar că materialul e mai pretențios, vrea călcat și purtat cu grijă. Dar ăn ansamblu, e chiar frumos și scoate repede un outfit simplu din zona aia de casual. Are un nasture, însă recomand să fie purtat desfăcut.

Set din 3 piese tricotat (negru)

Setul ăsta îl mai am o dată și în varianta roșu cărămiziu. Vi l-am arătat aici. Personal, îmi place foarte mult și îl port în casă. L-am vrut și pe negru pentru că… negru. Am o obsesie pentru negru. Deși sunt frumoase și culorile. Setul e format din pantaloni cu șnur reglabil în talie, crop top și cardigan pe deasupra. Toate tricotate. Toate frumoase, călduroase și interesante. Nu o să port eu prea des crop top-ul, dar pantalonii și cardiganul sunt superbe! Adevărul e că orice aș alege din Women’s loungewear sets, nu aș avea cum să dau greș. Mai ales pe ținute casual.

Rochie neagră satinată

Poate fi acea Little black dress care te scapă din orice impas. Nu e ea chiar mini, pentru mine e mai mult midi, însă chiar îmi place! Nu e vulgară, este petrecută în partea din față, însă la modul frumos, elegant. Nu se vede nimic din ce nu ai vrea să se vadă. Nu e nici extrem de mulată. Mi se pare mie că stă un pic ciudat la spate, din cauza acelui elastic din talie, însă e posibil și să fiu eu nebună, ce-i drept. Material satinat, șinfonabil, e necesar călcatul ei. Și purtatul cu grijă. Însă mi se pare foarte frumoasă, îmi place. Cred că mi-ar plăcea și varianta pe ambii umeri, dacă aș găsi. Însă și pe un umăr e tare faină!

Cam acestea au fost ultimele mele hăinuțe de la Femme Luxe. Zic eu că am făcut alegeri bune, care o să îmi folosească. Asta și încerc cam mereu, să iau lucruri pe care să le port. Dacă văd că ceva nu e ok, scap de el, pentru că nu vreau să îmi înghesui garderoba cu chestii inutile. Vouă ce vă place cel mai mult din ce mi-am luat?

14 Replies to “Ultima comandă Femme Luxe – succes pe linie!

  1. Foarte frumoase sunt toate tinutele !
    Cel mai mult i mi place Rochita neagra satinata. 😱🥰
    Sa le purtati sanatoasa !
    Multumesc frumos pentru recomandare !

  2. Toate hăinuțele sunt frumoase și îți vin bine, să le porți cu drag! 😘 Îmi place mult sacoul și compleul negru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *