Am ajuns și la finalul trilogiei Cahill de la editura Meteor Press. M-ai trădat pare a fi ultimul volum al seriei, deși îmi vine greu să cred. Dar aștept să văd ce rezervă viitorul, pentru că și acest ultim ”episod” a fost plin de suspans, de răsturnări de situație, de intrigi și de trădări. Găsiți pe blog și recenziile primelor două volume, Dacă ar fi știut și Aproape moartă. Familia Cahill are foarte multe secrete… și un trecut tumultos. Depinde cine îi va dezlegea ițele.

În ultimul volum, în prim-plan îl găsim pe James Cahill, fratele vitreg al lui Cissy, protagonista din al doilea volum. Cărțile nu prea se leagă între ele, așa că le puteți citi și independent și tot veți înțelege despre ce e vorba. Tipul e un pic prea interesat de femei, iar asta îi cauzează probleme. El se trezește în spital, cu o ușoară amnezie, și află că presupusa sa iubită, Megan, este dispărută. Asta după ce tipul s-a combinat cu altcineva… Da, e o încârligătură aici, dar relațiile sunt deschise și complexe. James e un fel de Don Juan modern, pune mâna pe ce apucă.

Treaba mai urâtă e că Megan nu este de găsit. În urma certei cu James, ea își sună sora, pe Rebecca, una din fostele lui James (v-am zis eu că e ciudată treaba), dar nu mai ajunge la ea. Astfel, toată lumea se pune în mișcare pentru a o găsi pe Megan, dar suspectul principal este James.

M-ai trădat – multe semne de întrebare

Deși ei spun că este ultimul volum al seriei, M-ai trădat pare că ar mai avea o continuare. Acum, o să vedem cum stau lucrurile. Însă eu zic că se cere, finalul e deschis. Mi s-a părut totuși cam tras de păr James, ca om. Parcă prea afemeiat și prea o imagine nasoală i s-a creionat. Dar în final, toate se descurcă. Cumva!

Ultimul volum al seriei Cahill te ține în priză, asta e clar. Recomand seria amatorilor de suspans, e chiar interesantă. Iar M-ai trădat are doza sa de mister. Însă chiar sper să vină și un al patrulea volum, am încă niște întrebări…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *