Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă povestesc câte ceva despre produsele Clinique pe care le-am folosit în ultima perioadă. Le-am cumpărat prin vară, atunci când am prins o promoție tare bună pe Notino, unde am primit și numeroase cadouri (găsiți postarea aici). În general nu m-am prea apropiat de produsele din gamele astea high-end, gândindu-mă inițial că nu am nevoie de ele, că și alte produse își vor face treaba. Însă atunci când prinzi prețuri bune la ele, parcă merită să te răsfeți. Măcar cu câte ceva. La vremea respectivă mi-am luat un toner și o cremă și am mai primit încă vreo 4-5 produse travel-size. Dar afacerea a fost bună. La momentul ăsta, nu cred că aș mai da atâția bani pe un toner, pentru că nu merită.

Tonerul este al doilea pas în rutina mea de seară și primul în cea de dimineață. Seara folosesc și un gel de curățare anterior. Nu am mari așteptări de la un toner, pot spune că la cel de la Avon ce am văzut diferențe notabile, întrucât mai ține coșurile sub control. Cel de la Clinique lasă tenul curat și tonifiat, însă nu aș mai da 87 lei pe el. E adevărat, totuși, a fost foarte spornic, îl am de mai bine de o lună și încă mai e un sfert din el.

Crema Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydratora fost, în schimb, tare faină. Este de fapt un gel-cremă, fin și cu o textură foarte plăcută. Eu am luat varianta de 30 ml și chiar mi-a ajuns cred că o lună. Mi-a plăcut, a lăsat tenul hidratat, nu mi-au apărut iritații sau alte probleme. Acum, privind și la preț (81 lei pentru 30 ml, 142 lei 50 ml), nu știu dacă mi-aș mai lua doar pentru hidratare. Adică dacă investesc, măcar să dau banii pe ceva anti-age.

Per ansamblu, cele două produse Clinique mi-au plăcut. Nu mi-au cauzat neplăceri, nu mi-au apărut coșuri de la ele. Apreciez asta foarte mult. Dar nu mi s-a părut că am văzut diferențe wow. Adică tot nu sunt foarte convinsă atunci când vine vorba de high-end. Nu înțeleg de ce să dau sute de lei pentru hidratare, când asta pot obține și cu mult mai puțini bani. Știu produse super, de 3 ori poate mai ieftine. Care fac fix tot aia. Acum, să-mi spuneți și voi dacă ați încercat ceva branduri scumpe și cum vi s-au părut. Aveți ceva recomandări? Poate nu am ales eu ce trebuie pentru prima dată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *