Ziua bună, oameni dragi! Nu reușesc încă să-mi intru în ritm, speram ca în weekend să am timp să mai dorm și să-mi revin, dar dacă s-a ivit plecatul la mare, mă lipsesc :)) Am vrut să scriu despre duo-ul de la Wash & Go primit la Bucovina Beauty Blogger acum ceva timp, însă nu știu de ce am amânat. De fapt, am vrut să fac asta de mai demult, pentru că nu sunt la primul contact cu aceste produse. Ba din contră! Avem o istorie împreună și am de la ei și ulei de păr, și mască! Aici și aici le-am inclus în favorite, ca să vedeți că nu mint!

De data asta am primit un șampon de 750 ml și un balsam de 200ml cu lavandă, cu care am mai luat contact, deși urăsc lavanda cu viața mea. Nu îmi place, zău, miroase a vechi, nu știu cu ce să o asemăn, dar noroc că aceste produse nu au împrumutat mirosul prea fidel. Ele au mai degrabă mirosul specific produselor Wash & Go. Recipientele sunt cele standard, cu capac, rezistente, se deschid repede și ușor și sunt subțirele, găsindu-și loc în orice colț din baie. Stau și pe capac (balsamul e conceput așa, pentru a se scurge tot produsul la bază).

Consistență, textură, miros

Consistența șamponului e destul de lichidă, balsamul e mai gros, dar ambele au aceeași culoare albă sidefie, și mai ales, cam același miros, dar care nu se păstrează pe păr. Am folosit prima dată șamponul când aveam mătreață și chiar am constatat o ameliorare a ei. Balsamul descurcă tare bine, lasă părul moale, fără a-l încărca.

După cum v-am spus, am și masca, și uleiul, alte 2 produse mega-faine! Masca este tare bună, nu mă așteptam la rezultate wow, dar hidratează excelent. Uleiul aranjează bine, dar trebuie folosit în cantitate mică, altfel părul va arăta unsuros. Acesta miroase super și chiar se menține mirosul ceva timp în păr.

Deși sunt destul de ieftinuțe, eu sunt mulțumită de produsele Wash & Go. Poate prețul e unul care vă face să vă puneți semne de întrebare,. Totuși, nu mereu ce e scump e excepțional, precum nu și ce e ieftin e prost. Ei sunt dovada perfectă în sensul ăsta! Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile, vizitați-le pagina de Facebook, găsiți informații, concursuri și chestii interactive! Voi ați folosit produsele Wash & Go până acum? Ce impresie v-au lăsat?

14 Replies to “Păr frumos cu Wash & Go cu lavandă

  1. Eu folosesc un sampon profesional acum. mama e cu wash&go. Mereu mi-l pune pe lista cand ma duc la cumparaturi. E singurul sampon de la care nu face matreata.

  2. Am folosit multa vreme Wash & Go, dovada a faptului ca am fost multumita de el. E misto ca au scos si sortiment cu lavanda, nu stiam de el pana acum. De cand am parul decolorat si il vopsesc lunar… am trecut totusi la produse profesionale pentru par. Dar cand o sa renunt la stilul asta si revin la parul natural cred ca incerc si eu acest sortiment de Wash & Go ^_^. M-ai facut curioasa, avand in vedere ca produsele cu lavanda ma atrag de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *