Orice femei iubește parfumurile, asta e deja știut! Cu cât mai multe, cu atât mai bine, ca la pantofi! Dacă la partea cu pantofii nu pot spune că înțeleg (deși am o mulțime de încălțări), la parfumuri sunt complet de acord. Am o mulțime și sincer, parcă nu m-aș putea opri din a încerca și a cumpăra. Ultimul intrat în colecția mea este parfumul Dream de la Famous Luxury Perfumes. A fost dragoste la prima pulverizare, deși nu seamănă cu niciun parfum pe care îl cunosc.

Povestea mea cu parfumurile de la Famous Luxury Perfumes a început cu Fantasy, care este corespondentul Pour Femme de la Lacoste. A fost iubire, amor nebun, a fost primul parfum pe care efectiv mai aveam puțin și îl dădeam cu litrul pe mine. Și nu ar fi fost o treabă deșteaptă, pentru că persistă foarte, foarte bine. Al doilea a fost Beauty, ceva mai tare, ușor în afara sferei mele de dorințe. Urmează al treilea, Dream, pe care l-am primit la #DanubeBloggersMeet2.

Oficial?

Stil: Oriental – Floral
Genul parfumului: Extravagant, Puternic, Sofisticat
Note de vârf: iasomie, mandarina, ghimbir
Note de mijloc: vanilie, sare
Note de bază: cașmir, lemn de santal, ambră
Descriere: Un parfum feminin neobișnuit, care împleteşte elemente clasice cu spiritul provocator al epocii moderne. Cu ajutorul acestui parfum veți deveni o zeiță modernă și pasională, căreia nu-i rezistă niciun bărbat. Dream este un parfum pasional și dinamic, la fel ca femeia care îl folosește. ”

Neoficial?

Dream este un parfum superb! Un pic tare, se vede nota orientală, însă mă înțeleg super cu el. Pe vreme caldă l-am folosit cu măsură, câte un puf-2, dar dacă se mai răcorește, presimt că se va așeza și mai bine. Îmi place că este la fel de persistent ca cele de până acum. Calitatea nu se dezminte! Nu de alta, dar în caz că nu știați, parfumurile Famous Luxury sunt produse în fabrici din Germania. Esențele sunt doar ”apă de parfum” și conțin concentrația maximă admisă în UE de uleiuri aromatice.  Persistența este extrem de bună, ore în șir, iar pe haine – zile!

Am găsit și câteva corespondențe între parfumurile de la Famous Luxury și branduri celebre, care costă de câteva ori mai mult.

Pentru femei:

Desire – Lancome La vie est belle
Dream – Paco Rabanne Olympea
Grace –  Coco Mademoiselle
Mistery – Thierry Mugler Alien
Pure – Dior J’adore
Secret – Laura Biagotti Laura
Style – Paco Rabanne Lady Million
Diamond – Miss Dior Cherrie
Obsession –  Narciso Rodriguez for her
Pentru bărbați:

Dare – Armani Code

Fever – Armani Aqua di Gio

Freedom – Paco Rabane Invictus

Prestige – Paco Rabane One Million

Recomand din plin parfumurile Famous Luxury Perfumes, sunt la a treia experiență și cu siguranță vor mai urma! Parfumurile lor sunt minunate, accesibile, se pot personaliza și persistă foarte mult timp. Deci da, se poate și cu bani puțin, și cu calitate premium! După Fanatsy, Dream e pe locul 2 în topul preferințelor mele. Voi ați folosit vreunul din parfumurile lor?

11 Replies to “Povestea unui parfum – Dream

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *