Ziua bună, oameni dragi! S-a văzut că zilele astea au fost destinate mini-vacanței, abia m-am mișcat din pat. Vorbesc despre luni și marți, vineri o să am alt spor, sper. Da, eu am avut și ieri liber, ceea ce n-a putut decât să mă bucure și nu prea, dat fiind faptul că toată treaba cu sărbătoarea m-a împiedicat să-mi pun casa la punct. Dar e și vineri o zi…Pentru că e final de lună, era clar că trebuie să contorizăm produsele consumate din perioada asta. Câteva descoperiri, câteva chestii faine, unele dezamăgitoare, ei bine, ca de fiecare dată!

Am terminat cele două cutii de vopsea Pure Color primite acum ceva timp pentru testare de la BuzzStore. Aveți aici recenzia, a fost o vopsea de care m-am bucurat până la ultima picătură! Șamponul uscat de la Kallos a ajuns la mine la ultimul swap, dar nu știu ce a pățit, pentru că pulverizează o spumă ciudată, care încarcă părul teribil. Nicidecum ce ar fi trebuit să fie!

Din categoria produse de corp, am consumat gelul de duș exfoliant de la Kallos cu ulei de portocale, care e super fain și umple baia cu un miros demențial! Săpunul lichid și mini-gelul de duș de la YR fac parte din colecția de iarnă, dar eu mai am o mulțime de produse, așa că o să le tot vedeți în miezul verii! Loțiunea intimă Jessa am găsit-o în Dm, e a doua oară când o folosesc și e destul de ok.

Am mai terminat o cutie cu plasturi pentru puncte negre de la Balea, știți că sunt mare fană. Nu o dată m-am enervat și mi-am pus pe toată fața și nu mică mi-a fost uimirea să văd că scoate puncte negre chiar și de pe obraji. Măștile tip șervețel de la Balea sunt foarte mișto, mai aveam una bine ascunsă. Am consumat și balsamul de buze de la Himalaya, și crema de zi Algaderm (review-uri aici și aici), dar și șervețele umede de la Cien.

La capitolul parfumuri, s-a dus Guess – Girl, Amor Amor, dar și un STR8. Rămân un pic în pană pentru vară, sper să nu am vreo surpriză.

În ceea ce privește produsele aleatorii, am doar niște șervețele de la Cien, două rezerve de fâs-fâs și un ceai. Da, slăbuț de tot!

Cam acestea au fost produsele pe care le-am consumat în luna ce se încheie! Mâine revin cu favoritele lunii și urmează să vă povestesc mai multe și despre câteva produse primite de la Pentru Corpul Tău. Așa că… stay tuned!

33 Replies to “Produse consumate în luna mai

  1. Si eu am gelul de dus exfoliant de la kallos, am si balsam de par de la ei. Nu am multe goliciuni (o apa micelara, balsamul, parfum si o crema de mâini). Abia astept noul articolul!

  2. Intrebarea mea e: cand folosesti produsele YR din gama de iarna, iti vine cumva cheful sa scoti bradul si sa-l impodobesti? Intreb pentru un prieten, nu ca m-ar interesa pe mine 😀

    1. :))))) daaaa! dar mie-mi vine sa scot bradul mereu, deci nu stiu daca se trage de la gama de iarna :)))

  3. Si eu am un parfum pe care scrie ca e pentru iarna, desi e cu capsuni asa ca eu il folosesc acum vara. 🙂 Ai consumat ceva produse. Eu sunt mai lenesa, sau am atat de multe ca nu-mi mai dau seama cand se termina. Si mie mi-a placut mult vopseaua PureColor si o s-o recumpar cu siguranta, dar nu acum ca mai am doua uitate in dulap.

  4. Avem cateva produse favarite cum ar fi vervetelele Cien, gelurile de dus YR iar produsele de la Balea nu ma dezamagesc niciodata.

  5. Vopseaua am folosit-o si eu si este buna. Chiar o voi folosi si la urmatoarea vopsire pentru ca mi-a placut. Despre samponul uscat n-am aceeasi parere buna.

    1. si eu am fost multumita de vopsea, e tare faina! samponul uscat mi s-a parut cat de cat ok, dar tubul asta nu l=am nimerit 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *