Neața bună, oameni dragi! La mare, la soare, e bine rău! Am programat postările astfel încât să fie zilnic ceva de citit pe blog. Azi am pregătit un articol care am văzut că e foarte popular în ultima vreme – produse esențiale pentru vara asta. Eu am câteva pe care le folosesc zilnic, de care nu mă despart, deci am cam avut ce să scriu. Bineînțeles, creme cu protecție solară, că altfel nu se poate, dar nu numai. Dar, să trec la subiect:

Esențiale 1:

esentiale

Cel mai cel produs pentru vară este deodorantul. Nu concep zi fără el, secundă sau minut. Acum am un Balea men pentru piele sensibilă, dar observ că nu face față așa cum ar trebui. Deci cât de urgent se impune cumpărarea vechii iubiri, Rexona Men. Dar oricum, antiperspirantul rămâne un must!

Spray-ul de corp cu struguri roșii de la Bottega Verde m-a cucerit iremediabil! Mi se pare un produs foarte bun pentru temperaturile înalte, eu mai am destul de puțin din el, m-a răcorit și dimineața și seara. Rămâi cu o senzație plăcută după folosire și parfumează discret.

Loțiunea anti-țânțari e obligatorie dacă vă știți sensibili. Eu am mari probleme cu ei, nu știu de ce trag toți la mine. Eu am produsul Zig-Zag, despre care v-am povestit aici, și e chiar foarte bun. Nu mai am treabă cu înțepăturile.

Exfoliantul cu zmeură și mentă de la Yves Rocher nu mai are nevoie de prezentări. V-am zis exact ce și cum, exfoliază bine, la mine are efect! Porțiunile uscate s-au temperat, a curățat pielea moartă și a lăsat un miros demențial în urmă.

Șervețelele matifiante de la Oriflame sunt o noutate pentru mine, dar par foarte ok! Atâta timp cât tenul tău transpiră, nu e ok să ai tot timpul mâinile pe el. Și pentru machiaj, și pentru viața de zi cu zi, absorb excesul de sebum și reîmprospătează.

Esențiale 2:

esentiale 2

Pila de călcâie Scholl e folosită ”la pachet” cu crema pentru picioare cu lavandă de la Yves Rocher. Una fără alta nu merge! După ce ne ”răzuim” călcâiele e musai obligatorie aplicarea unei creme, altfel pot rămâne ușor uscate și abrazive. Crema le înmoaie și, lăsată peste noapte cu șosete, e și mai bună!

Spray-ul Sun Dance cu protecție solară îl am de anul trecut și încă e în termen, deci o să-l folosesc la maxim. Nu uitați și de crema de față cu FPS, eu am una de la Jason, pe care n-o uit în nicio dimineață. Nu e de joacă cu sănătatea!

În final, serumul pentru păr de la Yves Rocher e un pas în plus pentru tratarea părului în anotimpul cald. Trebuie mereu să fim atente la podoaba capilară, dar acum e și mai și – soare, mare, apă sărată, apa de la piscină cu clor, toate o agresează suplimentar. Deci pe lângă șampon și balsam, e bine să folosim multe tratamente, măști sau serumuri.

Acestea sunt produsele esențiale din trusa mea de vară. Fără ele nu plec, pentru că îmi dau o stare de bine, mă simt îngrijită și-n siguranță. Voi ce produse aveți la loc de cinste vara asta? Aștept și comentariile voastre! Zi frumoasă să aveți, o duminică superbă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *