Ne apropiem cu pași repezi de finalul de an. Nu știu vouă cum vi se pare, dar eu cred că 2015 a trecut mult prea repede și, recunosc, nu a fost un an prea grozav pentru mine. A început extrem de prost, din ceva rău a ieșit și ceva bun, dar am rămas fără persoana supremă pentru mine, deci balanța s-a înclinat spre rău. Finalul de an ne-a găsit în toane mai bune și sperăm ca 2016 să fie anul nostru, întrucât nunta se apropie, mai sunt 6 luni, și totul trebuie să fie perfect! Dar, să trecem peste bilanțuri și așteptări și să ne pregătim de sărbători. Lumea parcă a luat-o razna, pe străzi e o agitație continuă, eu am luat cadou și pentru nași (dar nu zic ce, că nașa e cititoare fidelă și nu trebuie să vadă!!!), dar acum mi-am amintit că mai e nevoie și pentru soacră, cumnată, cumnat… deci trebuie să mă mobilizez. Hai să vedem ce aș putea să aleg, pentru că oferta e variată și aș avea de unde să aleg una-alta.

carrefourM-am vopsit deja, altfel oferta de la Syoss era bunicică, cu șampon/balsam cadou la 2 cutii de vopsea. Multe seturi cadou o să găsiți la Carrefour, sunt pe mijloc rafturi pline, e nebunie. Și e o aglomerație ceva de speriat deja, așa că nu lăsați pe ultima sută de metri, că o să regretați în mod cert!

coraLa Cora au apărut produse Essence Ultime pentru păr, sunt curioasă, parcă le-am mai văzut undeva, dar nu mai țin minte unde. Ați încercat așa ceva? Aveți idee ce e de capul lor? Sunt bune de ceva? Par mai profesionale, dar nu am informații despre ele.

lidlLidl-ul văd că nu mai bagă nicio săptămână tematică, o tot ține pe cea a mărcilor, rulează produse și promovează intens brandul DeLuxe. Totuși, îmi place idee de seturi cadou pentru bărbați și femei, cu ceas și altceva (gen curea de schimb sau brățară – pentru femei). E o manieră simplă de a cumpăra ceva interesant fără a căuta prin toate magazinele. Îmi făcea cu ochiul și gelul de duș DuschDas, nu am avut niciodată, dar mă gândesc că mai am o mulțime de miniaturi din Calendarele de Advent de la Penny și de la Balea, deci n-o să mă plictisesc de un singur produs.

pennyȘi la Penny sau XXL sunt o mulțime de pachete cadou, e bine să băgați un ochi. Eu mă gândesc serios să mă orientez spre ceva de la Dove, să mai strâng 3 porumbei în Clubul Dove (v-am vorbit aici de sistemul de recompense – luna asta, seturile cadou valorează un porumbel de aur) și să primesc un card cadou Emag pentru o placă de creponat. M-am cam gândit la toate 😀

Gata și munca, azi a fost ultima zi, diseară ne strângem pentru petrecerea de final, deci oficial sunt în CONCEDIU timp de 3 săptămâni! Am luat și bradul, dar nu îl vom pune până marți, când facem curățenia generală în casă. Zilele astea sunt de relaxare, cu puțină muncă, săptămâna viitoare abia intru-n pregătiri serioase! Să aveți un weekend fain, plin de surprize plăcute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *