Dacă mă citiți de ceva timp, știți că-s mare fan al plasturilor pentru puncte negre. Acei monstruleți au tendința de a se forma mai ales pe nas, și nu pot scăpa de ei în niciun fel, deși folosesc multe produse de curățare, ape tonice, măști, gomaje, absolut orice. Nu funcționează! Nu mă chinui să scot punctele negre, pentru că mi-aș distruge tenul și tot n-aș rezolva nimic. Am încercat și varianta cu ”înmuiatul la aburi”, dar nici asta nu deschide porii suficient de mult. Sunt prea încăpățânați! Și sincer, în afară de puncte negre, alte probleme n-aș avea cu tenul, nu tu coșuri, nu tu puncte albe de grăsime, nimic. De aceea am fost încântată atunci când am găsit acești plasturi pentru puncte negre și chiar am încercat mai multe variante, în speranța că voi găsi una mai bună ca cealaltă. Așa s-a întâmplat și când am văzut în Dm plasturii cu ceai verde de la Beauty Formulas. I-am încercat pe cei clasici și au fost ok, deci nu mă așteptam decât la ceva bun.

IMG_20160310_063910Cutia are tot 6 plasturi și eu am plătit la ofertă pe ea cam 11 lei. Trebuie să spun că m-am înșelat amarnic, parcă acest produs nu este tot unul de la Beauty Formulas. Față de plasturii clasici, fără arome, aceștia sunt pur și simplu inutili! Am același ritual, aplic produsul după duș, ca să am porii cât de cât deschiși, pe nasul umed, aștept cam 15-20 minute, îi las să se lipească bine, apoi trag brusc. Și spre surprinderea mea, nu rămâne aproape nimic pe suprafața plasturelui. Miroase frumos încă de când îl aplici, are aroma specifică uleiului de arbore de ceai, dar nu mă ajută cu nimic acest lucru dacă nu face față nevoilor mele… Am crezut că e de vină faptul că am aplicat apă peste plasture. Am încercat și fără. A încercat și Mr. Degeaba. Nu merge deloc! Nu se ia nimic. Și credeți-mă, nu mi-au dispărut punctele negre peste noapte.

Concluzia mea e că acest produs nu are aceeași formulă ca plasturii clasici, ceva sigur e schimbat la ei, deci nu prea îi recomand. Aici nu e vorba de ten, e vorba de puterea produsului de a îndepărta impuritățile. Foarte ciudat, chiar îmi făcuse o impresie bună acest brand. Rămân la Balea, sunt singurii care nu m-au dezamăgit. O să încerc să mai ajung și la Auchan, poate mai găsesc și plasturii lor, deși ultimele dăți nu mai erau la raft. Voi ați încercat acest produs? Cum vi se pare?

4 Replies to “Yay or nay – Plasturi pentru puncte negre cu arbore de ceai de la Beauty Formulas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *