Ziua bună tuturor! Cu produsele Organic Shop am făcut cunoștință acum ceva timp, însă am început să le folosesc mai frecvent când le-am descoperit pe Notino. Găsiți aici și aici păreri despre diverse produse de-ale lor. La evenimentul de la Iași au fost foarte generoși și ne-au oferit fiecăreia mai multe produse, pentru zone diverse ale corpului și cu acțiuni multiple. Astfel, pot spune că produsele lor sunt delicioase și în primul rând atrag prin ambalaje! Da, pentru mine contează foarte mult modul de prezentare, iar ei sunt experți la acest capitol.

Fiecare a primit câte 8 produse, iar eu am găsit în cutiuța mea un gel de duș, o mască de păr, șampon, 2 scruburi, o loțiune de corp, o cremă de corp și o spumă de corp. Da, o să vă explic imediat care e diferența între ele. Deși par același lucru, chiar nu sunt! În plus, fiecare e din altă gamă, cu altă aromă, ceea ce transformă dușul într-o experiență olfactivă de vis!!!

Produse pentru păr cu banane și iasomie

Șamponul și masca de păr fac parte din aceeași gamă, potrivită pentru părul normal. Eu am părul ușor gras, însă nu mi-au creat probleme. Miros super fain, aroma de banane se simte și îți vine să le mănânci. Atenție, nu o faceți! Ambele produse sunt vegane, așa că le recomand tuturor! Lasă părul curat, moale și frumos mirositor.

Produse pentru hidratarea corpului

Cei de la Organic Shop au dezvoltat nu doar crema de corp, ci au făcut din produsele astea de hidratare un adevărat cult! Gelul de duș este cu iasomie și miere, miroase fain și are pompiță pentru dozare mai simplă. Face multă spumă, curăță blând și pregătește pielea pentru hidratare.

La capitolul produse pentru corp avem o multitudine de variante – cremă nutritivă cu afine și mure, loțiune cu căpșuni, dar și mousse de corp cu zmeură și lapte. Încă de când deschizi borcănelele, vei vedea diferența. Mousse-ul este ceva mai lichid decât crema de corp, iar loțiunea este mai light. La miros, nu mă decid care e mai faină. Aș păstra loțiunea și mousse-ul pentru vară, iar crema pentru iarnă.

Scruburile – exfoliere și hidratare

Am ajuns la produsele mele favorite ever! Am mai folosit scruburi de la Organic Shop, însă pe acestea două nu. Vorbim despre scrubul cu cocos și zahăr, dar și despre cel cu cafea și zahăr. Absolut divine, mâncabile, cu particule mari, care exfoliază fără a zgâria pielea. Și ce e mai important, nu usucă pielea, ci o lasă hidratată, deci nu mai e musai nevoie de un strat de cremă imediat.

Produsele Organic Shop sunt super, le recomand din plin. Contează că au și produse vegane, contează că amabalajul lor e din plastic reciclat. Contează că sunt super accesibile la preț și fac treabă foarte bună. Voi le-ați încercat?

7 Replies to “Cosmetice delicioase și accesibile de la Organic Shop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *