Ziua bună tuturor! Azi este o zi la fel de agitată ca restul săptămânii, dar cel puțin mă mulțumesc că vine weekendul cât de curând. Luni cred că ne vom lua liber, întrucât la muncă trecem prin niște schimbări considerabile, dar nimic nu e sigur. Deci ne vedem de viață înainte, așa ca până acum. Dacă zilele trecute vă spuneam ce produse am consumat, azi vă zic ce mi-a plăcut destul de mult luna asta încât să-l trec pe lista cu favoritele lunii august.

favoritele lunii

Din categoria cosmetice și produse de îngrijire, am câteva noutăți intrate în rutină. Săpunul cu struguri roșii de la Bottega Verde îl știți deja (review aici), așa că mare lucru nu vă mai pot spune despre el. Miroase demențial, mai puternic chiar decât gelul de duș. Nu usucă pielea, ci o lasă hidratată și parfumată! Tot din categoria ”pentru corp” am crema de călcâie cu lavandă de la Yves Rocher. Nu am probleme deosebite cu picioarele uscate, dar îmi place din când în când să combin pila Scholl cu această cremă și nu am bătăi de cap!

Pentru ten am gelul de curățare Optimals de la Oriflame, care e bun, spornic și destul de accesibil ca preț. Nu putea lipsi nici șamponul uscat Beauty Formulas. Azi e a doua zi consecutivă în care-l folosesc (da, recunosc, ieri am uitat să fac baie și mi-era și lene), dar n-am părul încărcat deloc! Ba chiar e ok. Și miroase și frumos! Și nu lasă în urmă acea pudră albă chiar deloc. Eu nu mai șterg părul cu prosopul, nici nu-l perii, ci doar în aranjez ușor. Ați afla și despre apa de toaletă Miss Happy, tot de la Oriflame, așa că știți ce mult îmi place. În zilele calde ce au mai rămas, sigur voi continua să-l folosesc!

IMG_20160901_074240

Pentru că am suferit destul de mult de pe urma buzelor crăpate, am și două produse pentru buze. Doar sâmbătă, la nuntă, pot spune că am avut ruj, de altfel n-am purtat nimic decât balsamuri. Iar cel de la Balea și BB-ul The One de la Oriflame și-au câștigat locul în favoritele lunii. Le folosesc de mai multe ori pe zi, unul e la muncă, unul e acasă, deci le-am găsit locul.

IMG_20160901_063212

Și pentru că vine toamna, și nu numai, am trecut iar pe calciu. Am avut mari belele cu cârceii, iar eu știam că-mi merge bine calciul cu vitamina C în acest caz. Și am avut mare dreptate! Iar cele două produse de la iHerb sunt geniale! Trebuie să mai dau o comandă numai pentru ele. De când le folosesc, nu am mai avut probleme. Înainte mă luau cârceii din somn, acum e ok! Plus că așa e recomandat, să faci o cură de 10 zile cu calciu în lunile cu ”R”. Eu am început din august, dar nu e bai! Iar vitamina C mă mai ajută la imunitate.

Cam acestea au fost produsele care meritau lăudate. Voi ce ați adăuga în lista cu favoritele lunii?

14 Replies to “Favoritele lunii august – ultima lună de vară

  1. eu am folosit zilnic 2 produse despre care am si scris azi, un ruj si un rimel Givenchy!
    am cautat un portocaliu de la Oriflame candva si nu l-am gasit, nici nu mai stiu cum se numea 🙂

    1. magneziu am luat o singura data si m-au taiat niste transpiratii si niste palpitati…de am zis c-a doua oara nu-mi mai trebuie 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *