Ziua bună, oameni dragi! A trecut și luna martie și la sfârșitul săptămânii e deja Paștele. Destul de devreme, dacă mă întrebați pe mine… Noroc că vremea s-a îndreptat și e cald afară, frumos, mult soare… sper să o țină tot așa! Parcă am alt spor în orice. Săptămâna asta sunt în medical din cauza intervenției la ochi, sunt ok, dar cred că abia joi voi scăpa de bandajul de la ochi când sunt în aer liber. Încerc să evit să nu fac vreo conjunctivită, dat fiind faptul că ochiul e mai sensibil în perioada post-operatorie. Și după aceea… offf, mă voi machia ca niciodată. Am deja aproape o lună de când nu m-am mai machiat și e tare ciudat. Dar o dată ce voi avea voie… o să depășesc orice limită!

Produse consumate în luna martie

Luna asta am cam exagerat un pic cu colorarea părului, dar nimic nu a detronat Schwarzkopf în clasament! Fie că a fost vorba de Live!, care e nuanțator, fie că am ales Pure Color, noua vopsea sub formă de gel, ambele mi s-au părut foarte mișto, deși nuanțatorul se duce după maxim 2 săptămâni. Dar culoarea e tare faină!

Am consumat și un deodorant BU, mai mult ca parfum de cameră. Despre gelul de duș cu mango de la Thai Spa am scris aici, mi s-a părut foarte mișto. Gelul de duș BU in action e super, asta a fost ultima mostră, dar intenționez să mai cumpăr când mi se termină proviziile. Cu bifazicul de la Bielenda am avut o relație ciudată. Inițial nu mi-a plăcut neam (vezi aici), dar pe parcurs ne-am împrietenit. În schimb, cu gelul de duș Elemis, deși mă așteptam să fie wow… n-a prea fost. O să urmeze un articol mai amplu. În ceea ce privește suplimentele și produsele ”altfel”, categoria a fost mai bogată decât cea a cosmeticelor. Am terminat un borcan de calciu, 2 sticle de sirop de cătină, care mi-a fost de mare ajutor, un ulei de cocos ecologic de la SanoVita (am scris despre el aici, e și o rețetă cu o negresă delicioasă), lăptișor de matcă, dar și două amestecuri de condimente pentru cafea. Nu pot să vă spun despre ele decât că abia aștept să le aducă din nou la Lidl, deși cred că se va întâmpla abia la iarnă, dar atunci o sa-mi iau minim 10 cutii, ca să mă țină mult și bine! Duc dorul și siropurilor pentru cafea, știu că au adus odată. Mr. a consumat un after shave STR8, iar pe lista de empties se completează cu șervețele Cien, dischete demachiante și șervețele umede Toujurs, toate de la Lidl.

Favoritele lunii

La capitolul favorite, observați că majoritatea sunt produse pentru păr. Exceptând crema de mâini de la Yves Rocher, cea cu vanilie albă. E din ediția de iarnă și chiar miroase suuuuuper! Pentru păr am descoperit șamponul negru pentru creșterea părului și balsamul cu 17 plante siberiene pentru păr subțire de la Bunica Agafia. Am tot auzit de acest brand, însă nu am încercat niciodată nimic. Dar nu-mi pare rău că le-am ales! O să revin cu detalii! Am reînceput să folosesc loțiunea pentru căderea părului Activa plant de la Gerocossen, dar și spuma de la Taft pentru volum, am observat că părul se așează mai bine.

Primăvara de obicei e o schimbare majoră, așa că încerc să ofer corpului/părului mai mult decât au nevoie. Voi ce produse ați consumat? Ce produse ați mai descoperit?

34 Replies to “Produse consumate și favoritele lunii martie

  1. Eu am consumat mai mult creme de corp marca DM si Yves Rocher si am inceput sa folosesc noi produse cosmetice. Chiar acum am doua comenzi in asteptare, una la Yves Rocher si cealalta la PentruCorpulTau. Astept si eu vopseaua de par de la BuzzStore. Am ales aceeasi nuanta ca tine.

  2. Din tot ce ne-ai aratat am consumat numai gelul de dus de la Thai Spa si dischetele demachiante de la Cien. Gelul de dus mi-a placut, dar pt mine dischetele demachiante sunt oribile! Sunt aspre si fac scame. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *