Ziua bună tuturor! Despre Trendhim v-am mai vorbit și cu alte ocazii, este un magazin online extrem de apreciat în materie de accesorii pentru bărbați. De fiecare dată când mă gândesc la un cadou, e prima mea opțiune. Pentru că au o gamă atât de variată, încât e imposibil să nu găsești ceva pentru persoana vizată. Trendhim a fost fondată în 2007 de doi tipi extrem de curajoși, dar totodată visători. Cu multă muncă în spate, compania a avansat și a crescut din ce în ce mai mare. Și uite că azi au o mulțime de articole pentru bărbați, de la elegant la casual, de la simplu la nonconformist. Mie mi se pare genială ascensiunea lor și vă mai arăt o dată ce i-am luat eu de-a lungul timpului lui Mr. de la ei – ceas , brățară din piele, brățară cu pietre vulcanice.

Ochelari de soare Westley albaștri oglindă

De data asta, chiar dacă vara s-a cam terminat, am ales pentru Mr. o pereche de ochelari de soare. A rămas fără și chiar este genul care poartă. Eu, mai puțin, recunosc. Ai mei se prăfuiesc pe dulap. Însă el chiar e genul care îi adoră și căruia îi stă bine cam cu orice model. Până acum a avut doar modele de tip aviator, însă de data asta a ales ceva mai nonconformist – o pereche de ochelari tip oglindă.

Lentilele sunt polarizate, de tip oglindă, cu protecție UV 100%, iar ramele sunt în dulcele stil clasic, genul anilor 90. Da, sunt ceva inedit. Ochelarii de soare Westley albaștri oglindă vin cu husă și cutie cadou, însă pot fi adăugate și alte accesorii – toc pliabil sau șnur pentru ochelari. Asta cred că îmi place cel mai mult la Trendhim, îți pune la dispoziție absolut tot ce ai nevoie pentru produsele cumpărate.

Pentru mine, Trendhim rămâne numărul 1 în ceea ce privește accesoriile bărbătești. Ba mi-au atras atenția și mie niște bretele pentru pantaloni, arată genial! Și să nu mai zic de multitudinea de inele și coliere sau cercei de pe site… Cine a zis că se potrivesc doar bărbaților? Voi ce spuneți de alegerea făcută? Eu zic că raportul calitate-preț este corect și absolut tot ce am de la Trendhim a rezistat în timp. Voi ați luat ceva din magazinul lor?

8 Replies to “Cele mai faine accesorii pentru bărbați sunt la Trendhim

  1. Acum aud prima data despre acest magazin, dar sotul tot spunea ca are nevoie de o pereche de ochelari de soare. Poate gasim pe acest site 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *