S-a mai dus o lună, se mai duce-un an… Ce pesimist sună, nu-i așa? Din păcate, am ajuns deja în luna august, ultima lună oficială de vară. O să plecăm în concediu, o să ne plimbă, dar când ne vom întoarce, de Sf. Maria, deja va mirosi a toamnă. Nu mă înțelegeți greșit! Iubesc toamna cu viața mea. Mie mai rău îmi pare de concediu decât de vară… că m-a terminat căldura și abia aștept să se mai răcorească. Dar până la toamnă, să vă arăt produsele consumate în luna iulie. A fost totul despre mare, despre soare, hidratare, deci produse ușoare, light 😀

produse consumate 1Am terminat șervețelele și de acasă, și de la muncă. Frotto de la Lidl rămân preferatele mele, nu le-aș da pe nimic. Când am mers să iau pentru casă, am găsit doar șervețele cosmetice, cu 3 straturi. Nu-s rele. Dar pentru ce le folosesc eu… 2 ajung! S-au terminat și șervețelele umede, am stat vreo câteva zile fără până am constatat că nu merge așa! Plus o apă de gură Colgate – as usual!

produse consumate 2Nu vă speriați că vedeți mostre! N-am terminat. Le-am fotografiat în ordine cronologică, întrucât nu mai aveam loc în cutie și a trebuit să le arunc înainte de sfârșitul lunii. Corectorul The One de la Oriflame a făcut treabă foarte bună, dar mai era destul de puțin, mă chinuiam să scot din el, și aveam o venerabilă vârstă, așa că nu mi-a părut rău că am scăpat de el! Mostrele Vichy sunt ca o gură de aer pentru ten. O cremă foarte bună, păcat că nu-i așa accesibilă la preț! Laptele demachiant Nivea Creme Care nu m-a dat pe spate. Ceva obișnuit.

produse consumate 3Plâng după deodorantul Rexona Men, e cel mai bun pe care l-am folosit! Loțiunea autobronzantă de la Yves Rocher, m-a cucerit, aveți review aici. Gelul de remodelare de la Elmiplant a mai fost printre favoritele lunii. Mi-a plăcut! Nu face minuni, dar e chiar ok! Gelul de duș cu migdale și flori de portocal de la Yves Rocher miroase… într-un mare fel! Nu dulce, ci un pic amărui, dar persistă mult și bine pe piele!

produse consumateAm folosit decolorantul Syoss, o să vă povestesc mai multe despre el într-un articol separat. Șamponul Dove mi-a priit, am schimbat două deja, dar cred că mă voi întoarce la el. Și nelipsitul balsam Kallos, care luna asta a fost sărit din schemă! Dar revine în forță!

Produse consumate în a doua parte a lunii

produse consumate 4Acestea sunt produse consumate în ultimele două săptămâni, multe din ele chiar pe ultima sută de metri. Deodorantul Fa nu m-a dat pe spate, mă așteptam la mai mult. Mr. încă-l are, nu știu cum face de îl țin așa mult! Gelul de duș Teo Mystic l-am luat de la mare, întrucât noi am avut jumătate din cel de la Balea, însă nu ne-a ajuns! Ținând cont că l-am mai folosit și la spălat costumul de baie și rogojinele de plajă, nu ne-a ajuns decât o săptămână. În plus, nu m-a fascinat. O să vă zic de ce pe viitor. Gelul de duș cu lămâie și ghimbir a fost ok, dar nu uau. Gelul de duș YR cu zmeură și mentă este fratele exfoliantului pe care vi-l prezentam aici. Miroase genial!

Spray-ul Sun Dance nu are un FPS mare, dar a fost foarte bun pentru Mr. El e mai preocupat să nu i se ardă pielea, așa că l-a folosit din plin. Spray-ul cu struguri roșii de la Bottega Verde mi-a plăcut la nebunie! Vi l-am prezentat aici. Am păstrat recipientul pentru a-l folosi în alte scopuri.

produse consumate 5Din seria ”nimicuri”, mai am de enumerat două mostre, una de la Avon (NutraEffects) – nimic uau, și una de La Roche Posay – cât de cât ok. Am aruncat și rimelul The One Instant Extensions – nu m-a dat pe spate și deja a început să se usuce. Gelul intim de la Hofigal, deși a avut un recipient mai ciudat, a fost ok. Am mai consumat o cutie de bețișoare de urechi de la Cien, șervețele umede Frotto, dar și două oje – una de la Yves Rocher și una de la Miss Sporty. Pare că mai au ceva în ele, dar vă zic sincer că-s gata!

Cam acestea au fost produsele consumate în luna iulie. Multe, puține, vă las pe voi să decideți! Voi ați folosit ceva din cele prezentate? Zi faină vă doresc, și mai răcoroasă!

13 Replies to “Produse consumate în luna iulie

  1. Hoho, te-ai “luptat” cu ceva produse luna trecuta. 😀 M-ai facut curioasa de lotiunea autobronzanta, acum vreau sa citesc si review-ul. 😀

    1. :)) noroc si cu marea, ca spray-ul acolo l-am terminat. altfel nu ma atingeam de el acasa 😀 lotiunea mi s-a parut ok, n-are “acoperire” mare, dar ca sa nu merg ca branza la plaja…zic ca e un incept de nuanta

    1. nu ai lidl in oras? intra la buzzstore, acum au campanie de testare cu produse cien. cine stie de unde sare iepurele?

  2. Mostrele de la Vichy le-am avut si eu. Eu le-am folosit in locul cremei de noapte. Mi-au placut! Si am mai avut si apa de gura de la Colgate. Doar atat.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *