Produse consumate și favoritele lunii octombrie

Ziua bună, oameni frumoși! Iată că am intrat și în luna noiembrie, ultima lună oficială de toamna. Asta înseamnă că finalul de an e din ce în ce mai aproape (vin sărbătorileeee!), deci urmează o perioadă extrem de aglomerată. Pentru mine noiembrie și decembrie înseamnă în acest an Black Friday, adică lunile cu cea mai mare agitație și cele mai bun (teoretic) vânzări din an la job. Știu, îmi veți spune că asta e ok, dar înseamnă și puțin liber și mult chef lipsă de scris. Totuși, voi încerca să mă organizez cum pot mai bine! Azi vorbim despre produse consumate în luna octombrie, nu foarte multe, dar și despre câteva favorite.

Produse consumate pentru ten

Din categoria produse pentru ten, sesizez din poză că am cam avut o predilecție pentru culoarea albastră 😀 Așa s-a nimerit! Am consumat cele două produse din gama Toleriane de la La Roche Posay și pot spune că tenul meu s-a împăcat super cu ele! Mie mi-a plăcut cel mai mult gelul de curățare, nu avea parfum în compoziție, curăța tenul foarte bine și nici nu mă usturau ochii de la el dacă luau contact. Pur și simplu a fost printre cele mai cremoase și mai blânde geluri de curățare încercate de mine până acum.

Apa micelară Bioderma e primită acum ceva timp, încercată și dată deoparte pentru a face loc și altor produse. De data asta m-am ținut de ea și mi-am amintit ce fain curăță, fără să irite sau să lase lacrimi în urmă.

Crema depilatoare facială de la Avon rămâne pe primul loc în topul preferințelor! Pentru mine e cea mai simplă metodă de a scăpa de mustațp, nedureroasă, ieftină și rapidă. Acum serios, ce mi-aș mai putea dori? Trebuie să o mai pun de o comandă cât de curând, să îmi refac stocul, am ajuns la ultima.

Singurul care iese din tiparul culorii e tonerul cu castravete de la Ziaja. Un produs bun, dar nu wow. Dar pentru prețul lui, de până în 10 lei, e mai mult decât ok. Curăță și tonifică în profunzime.

Produse pentru corp și păr

Ca și produse pentru păr, am folosit luna asta destul de multă vopsea. Cam multă și inutil, aș spune. m_am întors la nuanța blond nordic de la Loncolor Natura, o nuanță faină de blond rece, urmând să completez cu o vopsea Live de la Schwarzkopf, nuanța Cool Rose, adică un roz pastel. A prins frumos, nu zic nu, dar a ținut fix de 3 spălări. S-a dus extrem de repede din păr, deși culoarea e intensă la început. Per ansamblu, de moment, merită. Dar doar atât.

Masca textilă de la Wash and Go merită doar luată în vacanță. Calculând după prețul per folosire, no way! Recomand mai repede borcanul mare, de 400 de grame, că e la preț mai ok decât o bucată din această mască. Tot de la Wash and Go. Și lasă părul super fain.

Gelul de duș cu măr și scorțișoară de la Dermacol e super yummy, numai bun de vremea asta! Îmi place, curăță, lasă pielea moale, miroase fain și nici nu e scump. Eu l-am luat la set cu exfoliantul.

Antiperspirantele de la Perspirex au fost ok astă vară, dar acum consider că nu mai e cazul să le folosesc și nici nu mai pot să le țin cel puțin jumătate de an. Nu mai era mult în ele, așa că nu mi-a părut rău.

Mr. a reușit și el să consume un deodorant STR8, care și mie îmi place la nebunie!

Produse diverse

Din categoria random nu puteau lipsi șervețelele de la Cien în primă fază. Foarte uzitate și foarte bune.Am consumat deja 2 lumânări parfumate, una de la Kik și una de la DW Home, aroma Birthday Cake. Tare yummy cea din urmă! O să îmi pară rău când o să le termin pe toate! Am folosit și șervețelele intime de la Barza, foarte ok, mai ales în perioade delicate. Am aruncat cam jumătate de unguent Nidoflor, nefolosit de ceva timp, dar și ce mai era în FeminoHelp unghii. Dacă mă țineam de el mai cu conștiinciozitate, poate că aveam rezultate mult mai bune.

Favoritele lunii octombrie

Din categoria make-up, cuvântul lunii este culoare! La fel și în materie de păr. Am redescoperit și vopselurile de la Directions La Riche în nuanțe turbate, respectiv un roz și un mov. Deja am părul curcubeu și consider că la mine anii trec cu folos, nu mă plictisesc de mine! Paleta de la Makeup Revolution este foarte simpatică, am primită în Halloween Bag de la Pink Panda. BB Creamul de la BioNike e pe terminate și sincer, nu știu ce o să aleg în locul lui. M-am înțeles super cu el și chiar m-am motivat în ultima vreme să mă machiez mai des. Am descoperit ce efecte faine are spuma pe părul ud și am început să o folosesc pentru o coafură mai rezistentă. Să nu uităm de testerul Black Opium. Nu mă îndur să dau 300 lei pe parfum, așa că am zis să încerc prima dată așa ceva.

Ziua mea a fost cel mai fain lucru de luna trecută. Am primit cadouri și mi-a fost făcută o surpriză minunată de oameni extrem de dragi mie. În unele momente simți că cineva te înțelege și e alături de tine. Simți că unora le pasă și se străduiesc să îți fie bine. Ești iubit și ceilalți își oferă atenție. Eu cred că e un lucru mare. Nu am mai avut prieteni de ceva vreme, așa că mă bucur să redescopăr toate lucrurile frumoase pe care le poți trăi cu oameni cu care ai lucruri în comun. Și cărora le pasă și țin unii la alții. Vă mulțumesc că sunteți în viața mea! Până la urmă, și jobul are partea lui bună. Fără el nu v-aș fi cunoscut!

Luna octombrie a fost luna mea, cu siguranță. Acum mă gândesc ce urmează. Vine și ziua de nume, o sărbătorim mai mulți prieteni, așa că sigur va fi fain și de data asta. Am învățat că viața trebuie trăită. Și trebuie doar să prinzi curaj să faci schimbări! Cât mai e timp…

 

19 Replies to “Produse consumate și favoritele lunii octombrie

  1. Well, draga mea ai avut multă treabă 🙂
    Multe produse bune și diverse, eu personal sunt o mare performanță la consumul de geluri și creme de corp. 🙂
    Cadourile să vină, tu să-ți trăiești fiecare clipă de viață frumos și intens și să fii sănătoasă! Restul … vine de la sine.

  2. Multe produse de care n-am mai auzit, aici pe lista ta.
    Dar si cateva familiare si cateva care le indragesc.

    Perspirex mi-a fost de mare utilitate si mie vara asta, am stat fara griji. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *