Sper că voi reușiți să vă organizați mai bine, că eu nu știu unde să mă mai împart! A picat și afacerea cu apartamentul, nu-mi vine să cred ce ghinion am, azi mă voi duce să văd un altul, poate, cine știe? E cam aceeași zonă, doar că la bani e mult mai ok. Și nu e la parter. Am și un interviu, am planuri mari pentru luna septembrie… sper să-mi iasă măcar o parte din ele! Totuși, azi vorbim despre produse consumate în ultima lună. Nu am vreo sacoșă generoasă, dar câteva tot s-au strâns. Și asta e bine, înseamnă că mă țin de anumite obiceiuri. Pe produsele care au deja un review veți găsi link-ul aferent.

produse consumate

Săpunul intim Linea Fiore a fost una din revelațiile lunii iulie. Și mi-a luat ceva timp până să-l consum. Ba am și insistat la început cu cantitatea de produs, până m-am lămurit cum e mai bine. Mai am unul, dar trebuie să termin întâi ce am desfăcut deja. Gelul de duș cu grapefruit de la Yves Rocher a fost cel ales pentru concediu. Uitând (din nou!) buretele acasă, am consumat destul de mult la fiecare spălare. E un gel de duș fresh, nu foarte dulce, are o aromă de grapefruit, dar nu mi s-a părut uau. Nu e cremos, la fel ca cel cu cafea. E un simplu geld e duș.

Gelul de duș cu struguri de la Bottega Verde mi s-a părut ok. Deși nu are o aromă prea pregnantă (am mai zis-o, săpunul miroase mai puternic), e ok ca și consistență, îmi place culoarea, face spumă, curăță, hidratează… Deodorantul Balea Men Sensitive a fost încadrat la categoria ”dezamăgiri”, dar l-am folosit, totuși. Adică îmi părea rău să-l arunc și nu puteam să i-l pasez lui Mr. (îmi dădea cu el în cap). Aloe Vera de la Aubrey am primit-o anul trecut pentru testare și chiar am fost încântată de ea. Acum am mai folosit-o după plajă și am aplicat-o și pe vârfuri. Nu știu ce efect miraculos a avut, dar nah, am încercat. Dizolvantul de unghii de la Ebelin e ieftin și bun! Mai mult de atât…

IMG_20160829_212347

În categoria de produse consumate intră încă o apă de gură Colgate, dar și o pastă de dinți Pearl Drops Smokers, care nu mi s-a părut prea bună. Despre spuma de curățare de la Nivea am doar cuvinte de laudă, știți pasiunea mea pentru ea. Nici demachiantul bifazic Elmiplant nu e prea rău, poate o dată și-odată o să-mi fac timp să vă povestesc despre el!

IMG_20160829_212450

Despre vopseaua Directions v-am vorbit aici și aici, iar despre balsamul Wella BioTouch v-am mai amintit, mai ales în articolul despre rutina de îngrijire a părului, dar  n-am făcut un articol separat.

IMG_20160829_212524

Știți cât de mult îmi plac șervețele Frotto, fie că e vorba de varianta uscată sau umedă. De data asta am două pachete mici din cele umede, folosite la muncă. Am făcut o schimbare în ceea ce privește dischetele demachiante, am cumpărat Caterine din Kaufland. Nu zic că n-au fost ok, dar m-am întors la Cien. Le consider mult mai bune!

IMG_20160829_212617

Dacă vorbim de produse consumate, e musai să amintesc și de câteva mostre: gelul de duș de la Marionnaud (nimic uau), crema Lancome (prea puțină pentru a-mi da seama ce și cum), o mască de față cu ulei de macadamia de la Oriflame (drăguță și miroase fain, mai am 3, dar trebuie să mă mobilizez să le folosesc).  Am schimbat și capul de la pila Scholl (aici și aici), sunt tare încântată de cel nou. Rimelul chinezesc de pe Born Pretty Store este singurul produs de make-up terminat, celelalte – pudra The One, precum și creionul 3 în 1 – le am de prea mult timp pentru a le mai folosi. Crema Pure Skin de la Oriflame o am deja de mai bine de jumătate de an și n-am folosit-o decât de 2 ori, nefiind bună pentru niciunul din noi.

Cam acestea au fost produsele pe care am vrut să vi le arăt. Voi ce produse consumate ați bifat luna asta?  Ați descoperit ceva fain? Aștept să împărtășiți cu noi! Zi frumoasă!

12 Replies to “Produse consumate în luna august

    1. dizolvantul e chiar ok. dischetele demachiante de la cien nu le mai schimb ever! mie imi plac cel mai mult. iar servetelele umede… sunt un must!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *